• 10ats.

    Man yra 41 savaite jau 38 savaite vaikutis nusileides galvute i apacia, bet taip ir gimdymas neprasidejo.. kazkokios gleives baltos bei lipnios eina kelinta savaite bet ar tai gleiviu kamstis nezinau.. jau 16 dienu po termino ar reikia gultis ir skatint gimdyma ar galima dar laukti?

    pradedu nerimaut, gal kas negerai, kodel mano lelka nenori pasirodyt, imu labai nerimauti..

    Vilma_loginKiti klausimai apie gimdymąĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai keista kad tavo gine vis dar neparasiusi siuntimo i ligonine,turetum ten guleti ir tave turetu priziureti medikai,kiek zinau galima pavelavusio leliuko laukti iki 10d,o tu jau 16d lauki.Negi nereikia tau kas diena vaziuoti i ligonine,juk turi ziureti vandenu kieki,turi ziureti kad jie nepazaliuotu ir t.tTavo vietoje vaziuociau i ligonine ir prasyciau kitos gines tokiu atveju,ir kuo greiciau,kad nebutu per velu.SEKMES JUM ABIEM.

    pavasarinuke

  2. 3

    oho 16dienu po termino,o tai ka tavo daktare sneka?negerai vaikiukui ten taip ilgai..gerai mamyte pasake,kad virkstele jo jau tikriausiai paseno ir jo neaprupins maistu..manasis gime daktaru nustatyta diena,bet ir tai luposi nuo koju ir ranku biskeli odele,sake daktare kad per ilgai uzsibuvo-nors buvo 40savaiciu..butinai kreipkis i gydytojus..

    Agnute

  3. 3

    jau tikrai daug praejo po nustatyto termino,tik neissigask,bet tikrai vaziuok i ligonine jau ir tavo daktare turejo tave ypac stebeti..placenta jau turbut visai paseno ir gali pakankamai nebeaprupinti mazylio..tikrai vaziuok i ligonine

    sandritute

  4. 3

    Tikrai reiketu nuvaziuoti i ligonine, bent jau priziurinti genekologe turetu apziureti. Nejuokauk tokiais dalykais.

    Svetusia

  5. 2

    vaziuok i ligonine, paguldys i patalogini skyriu ir stebes. as vaikeli pagimdziau kai man biuvo 42 sav. bet buvau gyd prieziuroj gulejau ligoninej.

    Mila

  6. 2

    vaziuok i ligonine, ligoninej tave vistiek priims, patikrins, jei viskas gerai paleis. seip jau daugiau nei 2 savaites, as irgi sunerimciau. ir jei tos gleives lipnios, tai gleiviu kamstis, tik jis gali but ir be kraujo. sekmes tau ir tavo angeleliui.

    Anonimas

  7. 2

    jai po termino 16dienu,tai tikrai reiktu jau,o tai priziurinti daktare neapziurejo ar pasiruose gimdymo takai?mane nuo 40sawaites jau siunte i stacionara,kur eidawau kas diena tonusus klausyt,man buwo praeje sawaite wirs termino ir desimta diena wirs termino turejo skatint,bet aciu diewuj pasibelde pati

    Aksana

  8. 1

    aš labai daug vaikščiojau, tai vaikutis pasirodė laiku, dar girdėjau pasimylėjimas skatina atėjimą.

    vinipukas

  9. 1

    Man buvo panasiai jau ejo 5 diena po termino,tai zinok pati savo ginei pasakiau kad siustu i ligonine JI NUSIUNTE IR LIEPE PASAKYTI KAD PO TERMINO JAU,TAI MANE APZIUREJO GYDYTOJAI IR NUSPRENDE KAD TUOJ PAT REIKIA SKATINT GIMDYMA NES ne juokas gali gi vandenys pazaliuoti,ir man jau buvo pradeje zaliuoti tai laiku kreipiausi skatino gimdyma ir po 5 valandu jau sunelis buvo mano rankose.seip man jau paciai nelabai gerai buvo sunku miegot buvo.NUSIRAMINK IR RUOSKIS I LIGONINE BUS VISKAS OK SEKMES!!!

    Nadezda

  10. 0

    Na kad apžiūrėtų tai būtinai reiktų,juk vaikui ten gali jau trūkt ir oro ir vandenys gali būt apmažėję ir dar visokių problemyčių.Siūlau važiuot į gmdymo namus ir ten tikrai tave apžiūrės ir nuspręs ar reikia skatint ar dar laukt.Aš pagimdžiau 14 dienų vėliau nuo nustatytos datos be jokių skatinimų.Bet jau tą pačią dieną kai buvo nustatyta data tikrinausi ir po savaitės jau gulėjau ligoninėj.Tan kasdein po kelis kartus byvo tikrinami vaikiuko tonusiukai.Būtinai turi važiuot pas gydytojus.

    Vilmiene