Atsakymai

  1. 5

    Liekninančios tabletės - http://tonzes.com/slimlt.htm
    mano pazistama numete 11 kg per tris savaites.. rezultatai ispudingi.

    Anonimas

  2. 5

    Na,ir pas tave valia geležinė( pavydžiu tokiems žmonėms),jaučiu,kad taip tikrai negalėčiau,ką čia kalbėt, mankštos savęs nepriverčiu daryt,matyt pas valios nerasta;-),bet tik nenualink savo organizmo,kad paskui kokių problemų nebūtų.Organizmui reikia visavertės mitybos.Na,bet vis vien šaunuolė.O,kaip tas taures reikia dėti?

    debesėlis

  3. 5

    mano vyras man niekada nepriekaistauja.. bet as pati noreciau numest 10 kg nors dabar sveriu tiek pat kiek ir pries gimdyma

    kristale

  4. 4

    buciau patenkinta jai numesciau 10kg

    kazenka

  5. 4

    Nors turiu kokia 10 papildomu kg, bet savo kunu esu patenkinta. Todel niekada lb baisiai ir nesistengiau numesti. Dabar laukiuosi, todel po gimdymo noreciau, kad vel liktu bent toks svoris koks dabar yra. Ir vel viskas butu ok :)

    trejetukas

  6. 4

    noreciau kokius 15 kg numest. Tada buciau patenkinta

    Erika

  7. 3

    ne nepatenkinta kokiu 15kg numest noriu

    CARIBIO

  8. 3
  9. 3

    labas debeseli, tas taures galima nusipirkti vaistinese, bet ne visose buna aisku.ir duse, issitepti kuna kremu,aisku pagrindas, kojos, pilvas, sedmenys,ir su jom masazuoji.aisku skaudejo pirmus kartus,bet poto pripratau, bet tikrai padeda.oda stangresne, maziau celiulito.(mano anyta cia man padoanojo ir pati naudoja, tai pas ja visai neliko celiulito ir da 6 kg numete kok dare masazus.).pabandyk,skmes.

    ievutek

  10. 3

    Mielu noru padovanočiau ir dar ''magaryčių'' pridėčiau...;-)

    debesėlis