• 14ats.

    bijau nepajusti kada laikas vykti i ligonine

    labai stresuoju paskutiniu metu terminas jau visai cia pat...pilvas daznai sukieteja ir vel suminksteja keles dienas maudzia strenas, vakar kojas ties tarpviete taip skaudejo lyg buciau spagata darius, pasirodo nedaug gelsvu isskyru, sendien begulint pradejo skaudet pilva taip lyg tuoj prasidetu menesines skausmas truko apie 10min ir praejo po kiek laiko vel pasikartojo ir dingo, bijau kad nesuprasiu kada vaziuot, jau viena karta buvau veltui nuvaziavus nesinori tiem daktarams ikiret bet va panikuoju

    penktadieneGimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2

    Ko tu pergyveni,jei yra itarimas,tai ir lek i ligonine,koks skirtumas ikiresi daktarams ar ne,manau kiekviena jautriai ziuri i savo vaiko atejima :) O siaip mums musu gine sake,kai saremiai kartosis kas 10min,tai ir ruoskites atvykti.

    pavasarinuke

  3. 2

    as ir taip galvojau... :) dukryte velavo tris dieneles, jau galvojau niekada gimdymas neateis :D vos ne kiekviena nakti sukietedavo pilvelis, bet iki ryto praeidavo. mausdavo strenas, paskutinem dienom, pora kartu pasirode kazkas panasaus i gleiviu kamsti tik be kraujo priemaisu. taip vis laukiau... na o ta lemtingaja diena, atsimenu diena jauciausi labai pavargus, galvojau kad gal net temperaturos turiu, bet ne. Pamiegojau, i vakara apie 19 ar 20 val. pradejo sukieteti pilvukas kas 7 min. Issimaudziau bet nepraejo. su vyru pralaukem iki 2 h nakties ir isvaziavom nes vis kartojosi susitraukimai.(kaip minejau jie budavo ir anksciau, vaziuodama galvojau lieps grizt namo :) ) nuvaziavus pamatavo saremius, kad reguliarus, pasake kad jau 4 cm atsidarymas ir pasiliko. jau kita diena 13.45 h dukryte supavau ant ranku :)

    lip2kas

  4. 1
  5. 1
  6. 1

    neimanoma sito nejausti,,kai visas tai ivyks automatiskai supras,kad jau laikas atejo

    nade

  7. 1

    jau kai prades skaudet,ir periodiskai, negalesi nepastebet, nes paprasciausiai nenoresi kentet.pamatysi,nepraziopsosi tokio dalyko:) sekmes gimdyti tau;)

    bantukas

  8. 1

    nebijok, nepraziopsosi gimdymo ir neliksi nepagimdzius :)
    kai jau uzeis reguliarus saremiai nesumaisysi ne su kuo ir pati jau suprasi,kad jau reikia vaziuot i ligonine

    Milana69

  9. 1

    maziausiai galvok apie ikyrejima daktarams,juk ju darbas toks,jei turi itarimu ir vaziuoji,juk geriau kad pasakytu kad viskas gerai dar palaukit,negu neduok dieve kazka padaryti per velai..nesinervink tik:)

    sandritute

  10. 1

    nereikia panikuoti,visos mes bijojom,kad nepajusim kada,bet kai ateina laikas pajuntam visos,saremiai,na pilvo skausmas kas 10-15 minuciu ar greitesni,vandenys nubege ar kaip man pasirode ruzavos isskyros:)

    dzionike