• 24ats.

    Koks metų skirtumas tarp jūsų vaikų (jei turit daugiau nei vieną mažylį) ir kaip jie sutaria? Gal kuriuo nors metu nesutarė?

    Koks metų skirtumas tarp jūsų vaikų (jei turit daugiau nei vieną mažylį) ir kaip jie sutaria? Gal kuriuo nors metu nesutarė? Tarp mano vaikų yra 5 metai skirtumo. Mažajam metukai, didžiajam šeši. Tik tik jie pradeda sutarti. Anksčiau vyresnysis labai pavydėjo ir retai kada nuoširdžiai drauge žaisdavo.. O Jūsų vaikai kaip sutaria?

    JorkaileLopšelis-darželisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mano vyresniems sunums 8 ir 7 metai,tarp ju 11 menesiu skirtumas.Tai neypatingai gerai sutaria,buna ir barniu ,ir mustyniu,o maziukui 1 menuo.

    ruta26

  2. 3

    viriausei 5 metukai o jauniausei tik 8 men.isprdziu tai dziaugesi mazaja,noredavo viska man padet,o kai jau prdejo mazoji viskuo dometis,nebenusedi vietoj.ir dabar kai nors keliom minutem paprasau paziureti iskart buna atsiviepus.

    viktorijaz

  3. 3

    Na tarp mano vaiku skirtumas 1m ir 10 men . Suneliui 2 m, o dukrytei 2 men. tai sunui neidomu dar, net neprieina prie sesutes, bet kai sesute paimu ant ranku tai sunus irgi tada nori ant ranku, o kai jo nepaimu tai pradeda pykti.

    ZivileN

  4. 2
  5. 2

    Tarp mano merginų 5,5 metų skirtumas. Buvo momentas negeras, kai mažoji viską imdavo, gadindavo vyresniosios daiktus, tada buvo sunkiausia. Kai mažoji paaugo, viskas tik gerėja. Dabar negaliu sakyti, kad draugės, bet kartu į baletus vaikšto, į stovyklas važiuoja. Mažoji vyresniąją dievina, piešinėlius su širdutėm piešia, o didžioji juos net ant sienos pasikabina. Na, apsižodžiuoja kartais, bet nepiktybiškai.

    marcipana

  6. 2

    Mes vyresniajam dažnai sakom, kad abu mylim vienodai, tik mažyliui reikia daugiau dėmesio, nes jis daug ko nemoka.... o su vyresniuku kartais vienu du nuvažiuojam prasiblaškyti, pasibūti... Tada jis ir broliukui geresnis būna..

    Jorkaile

  7. 2

    Vaikai labai dažnai jaučia pavydą jaunesniam broliukui arba sesutei, kadangi iki jo/jos visas tėvelių dėmesys buvo skirtas pirmajam vaikui :) todėl dažnai jaunesnis vaikas matomas kaip konkurentas tėvelių meilei gauti...Tai gali būti nemenka bėda, kadangi, jei ši vaiko nuostata nepasikeis ir toliau, vėlesniame amžiuje, jie gali nesutarti. Ką daryti? Reiktų vaikui paaiškinti,kad tėveliai jį vis dar labai myli, skirti dėmesio ne tik jauniausiai atžalai ir padėti suprasti,kad jo broliukas ar sesutė nėra konkurentas, meilės visiem užteks ;)

    Elena_Cesnaite

  8. 2

    turiu du sūnelius pirmajam 7,5m antram2,5mėn tai iš pradžių buvo didelis pavydas odabar jau baigiasi pavydas

    xxxxx

  9. 2

    Aš taip pat nė trupučio nesigailiu dėl to, kad susilaukiau antro mažylio. Dabar net gyvenimo be jo neįsivaizduojam,. Kai jis ilgiau miega, tai atrodo taip kažko tylu, taip trūksta jo :)

    Jorkaile

  10. 2

    tarp mano vaikuciu 8 metai skirtumas , viresnysis labai myli ir padeda priziureti mazaji broliuka. Tiesa sakant nesigailiu

    Anonimas