• 27ats.

    Ar miegoti einate kartu su vyru?

    Na taip iseina, kad mes su dukryte einame miegoti vienos.. tetis megsta pasedeti prie pc ar tv. O man norisi uzmigti apsikabinus ji, jausti salia mylima zmogu ir kazkaip atrodo, kad kitose seimose miegoti einama kartu... o kaip pas jus yra? tai va toks klausimas... :)

    lip2kasJis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    stengiames eiti kartu,bet i lova as pirma atsigulu,tada laukiu ,kol brangusis ateis.megsta tv ilgiausiai ziureti,bet kadangi vaikelis dar maziukas,tai tenka derintis ir prie jo.

    ruta26

  2. 3

    kadangi mano vyras megsta zaisti komiuterinius zaidimus, tai jis eina miegoti kokia 2-3 val nakties :), kartais buna, kad ir anksciau, o as jau speju susapnuoti 3 sapnus, nieko nepadarysi, kaip yra taip jau yra.

    ernesta3

  3. 2

    Ne nekartu nes vyras sedi prie pc,tw.

    liena

  4. 2

    mes dazniausiai kartu nueiname. tik jei vyras prie kompo pasedeti ilgiau nori tai as jau bunu lovoje ir ziuriu televizoriu

    vestina

  5. 2

    mes su vyru irgi dazniausiai uzmiegame ne kartu...jis nori pabuti prie pc, tad as jo nesulaukusi uzmiegu, o kartais norisi apsikabinimo, taciau manau kad kadanors viskas paiskeis:)

    Doviliuke

  6. 2

    dazniausiai atskirai, nes vyras megejas naktinet, o as kaip sakant su vistom gult einu:)))

    erika1984

  7. 2

    mes dažniausiai miegoti einam kartu, tik jis dažniausiai dar žiūri tv, o aš užmiegu - nes ankčiau į darbą reikia nei jam :) man irgi patinka, kai prieš miegą apsikabinam ir ne tik ... :):):) todėl ir miegot einam kartu. ir taip buvo nuo gyvenimo kartu pradžios. jei kuris vėliau gryžtam, užmigdom dukrytę ir laukiam gryžtan vienas kito . ir nesibastom su draugais vieni - beveik visur kartu einam - nebent laisva diena tik vienam iš mūsų - tai su draugais trumpai pasėdim - bet naktim nesibastom - gal dėl to ir blogų minčių mažiau kyla, ir šeima gana tvirta pas mus - jau 9 metai susituokę

    Ineta_

  8. 2

    atsigulam kartu, tik kartais aš bežiūrėdama tv užmiegu :)

    princesiuke

  9. 2

    Na mano vyras iki velumos dirba, kartais grizta is darbo nakti visas murzinas ir isalkes. Tai atsikeliu padarau pavalgyti ir kartu einam miegucio. O kai jam buna laisva diena tai irgi kartu einam, paziurim tv, pasikalbam. As jam savo bedas papasakoju:D

    miana

  10. 2

    Siaip visda kartu einam gult. Dar kartu pasimyluojam, pasnekam, kartais tv paziurim. Tik as dazniausiai pirma "luztu" :) bet i lova tai vienu metu atsigulam.

    ievindra