• 8ats.

    Ar priklauso kokia nors pasalpa, jei laukiuosi, esu studente, niekur nedirbau?

    Gyvename kartu su vaikinu, bet dar neesame susituoke, as esu dieninio pirmo kurso studente, bet kaip jau esu 24 sav. isejau akademiniu, pries tai niekur nedirbau. Vaikinas isidarbino, bet dirba tik menesi. Norejau paklausti ar kokia pasalpa skiriama pz., kad esu studente ir nedirbanti?ar kokia kita pasalpa, nes apie tai nieko dar nezinau. Jeigu taip, parasykite kiek ir ka? Be to kur reiketu kreiptis?
    Labai buciau dekinga uz informacija.

    MaliutkaŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Nueikit i sodra ir pasiteiraukit tiksliau,ten turetu jums viska pasakyti,nors aisku butu buve geriau jei butumet dirbusios,reikejo bent jau fiktyviai susitvarkyti dokumentelius,nes is 300lt tikrai neisauginsit leliuka :( Durni pas mus istatymai.

    pavasarinuke

  2. 2

    siuo klausimu domejausi, bet tik pries metus, tai nz gal jau kas pasikeite... as taip pat buvau dieninio skyriaus studente, tai man skaiciavo paskutiniu 12 menesiu vidurki. (kaip studentei skaiciavo apie 300-400 lt tiksliai neatsimenu, nes taip ir nesusitvarkiau tik domejausi, isvaziavau pas tetuka i norvegija). bet tik jei pasiemei akademiniu, tai nz ar uz tuos menesius skaiciuos... o moksleivei jei gerai prisimenu taip pat tiek pat skaiciuoja...

    lip2kas

  3. 2

    jo ir as labai noreciau suzinot esu mokine tik :)

    viktorja

  4. 1

    Na pvz as su vyru irgi gyvenu nesusituokusi ir laukiuos leliuko jau 23savaite, del studentes nezinau ar moka kokius pinigelius, as tai darbo birzoj stoviu ir gausiu likus 70dienu iki gimdymo 260lt paskui kai pagimdysiu gausiu 1430lt vienkartine pasalpa, o toliau sakysiu kad esu "vienisa"mama ir man skirs 315lt ir dar 97lt vaikui :)

    Lavazza22

  5. 1

    na as manau,kad visais tau rupimais klausimasi del pasalpu pasakytu tavo miesto savivaldybeje

    nade

  6. 1

    man buvo tokia pat situacija. jokios pasalpos nera skiriamos uz tai, kad esi studente. zinoma, jog vaikuciui gimus gausi vienkartine pasalpa apie1400lt ir pries vaikucio gimima apie260lt. o po to kas menesi po 97lt.

    alldead

  7. 0

    >lavazza22< ash is pradziu irgi apie tai galvojau padaryti "vienisa" mama kad gaut tuos 315lt ir 97lt..na aciu visoms reikes tada eiti i savivaldybe ten teirautis:)

    Maliutka

  8. 0

    akademinius jau pasiemiau kaip pilnai baigiau pirma kursa...aha tikrai kad durni istatymai, kad is vaiku vogia pinigelius kas puse metu... :( aciu tada eisiu per instancijas ir klausiu kaip ten kas..

    Anonimas