Atsakymai

  1. 1
  2. 1

    Man paauglysteje gydytoja irgi buvo sakiusi, kad mano maza gimda, bet pastojau ir turiu suneli :) Tikrai gali pastoti :)

    Indruke

  3. 1

    jei klausimas kyla tai vadinasi nezinau kaip elgtis tokioje situacioje ,o ne tai kad nesubrendus.

    Karatisteaa

  4. 1

    Aš tai manau, kad karatisteaa dar reikia subręst iki pastojimo, jei tokie klausimai kyla

    labirinta

  5. 1

    na pirma karta girdziu,kad galima matyti gimda ar maza ar nea

    nade

  6. 1

    Ir as manau kad gimdos didis neturi reiksmes pastoimui,nes jug jeigu logiskai mastant gimda tempesi kartu su vaisiu kol jis auga,po truputi ir po gimdimo susitraukia gimdos raumenis.

    Irina

  7. 1

    mano gimda maza ir zemai. sita zinojau nuo pirmo turbut apsilankymo pas ginekologe. apie nestuma nieko ir man tada nesakydavo. isivaizduokit, kad mano gimda taip zemai, jog yra pozu, kuriom negaliu santykiauti, nes skauda :( o pastojimui jokios itakos tas neturejo, pagimdziau 4300g berniuka - ne is mazuju, bet jokio poveikio tas gimdos dydis tam neturejo. jeigu neramu, tai klausk gydytojos, bet as manau, kad itakos pastojimui tas neturi.

    Elevina

  8. 1

    manau, kad tik gydytoja po apžiūros gali tai pasakyti . o jei neesako - reikia klausti - konkrečiai - gal gydytoja net nežino, apie ką tu galvoji

    Ineta_

  9. 1

    taip is ginekologes suzinojau .. na nezinau apie gimdyma nieko nesako kolkas

    Karatisteaa

  10. 1

    O is kur tu suzinojei kad ji maza. Jei taip sake genekologe, tai turejo tau tai pasakyti. Mano bendradarbei daktare sake kad pas ja maza gimda, bet ji isnesiojo ir pagimde nuostabu berniuka.

    Svetusia