Atsakymai

  1. 3

    na visko gali buti,kad ir leliukas neleis miegoti ir gali buti nervingas..visko pasitaiko..

    nade

  2. 3

    kartais sveika issiverkti, bet leliukui tavo asaros ir stresas ne i nauda siuo atveju. del jo turetum susiimti.

    romantike

  3. 3

    Tu nėščia paskutines savaites? Manau ir vaisius labai jaučia.. Sakoma, jis kaip kempinė.. Viską sugeria... Bet va jei, išsiverkei, tai labai gerai. Reiškias stresas per ašaras ir išėjo. Gerai, kad savyje nelaikei. Geriausia, kad išvis nebūtų streso..

    Jorkaile

  4. 2

    seip sakoma ka daro nescia ta ir daris busimas kudikis,manau tau reikia nusiraminti ir pagalvoti apie gera kad greit busi mamyte ir tuo turi didziuotis,as pamenu paskutine nestumo sav mire mano mociute ir man buvo graudu ir gaila bet artimieji pagelbejo nuramino ir sake juk tuoj busi mama ir zinok pasimirso viskas,pagalvodavau vis i ka maziukas bus panasus,kaip susitvarkysiu,kuo rengsiu it tt,ir pamirsdavau visus sunkumus,juk nuo streso visiems buna negerai ir kudikeliui nepatikt gali.

    Nadezda

  5. 2

    man 40 savaite eina, stresuoju tikrai ne del menkniekiu, stengiuos negalvot bet iseina tik kelias min, paskui vel asaros... gaila maziuko, bet negaliu nieko sau padaryt:(

    tagir

  6. 2

    Na gali isaukti prieslaikini gimdyma, o gali ir nieko nebuti. Geriau stenkis kuo maziau nervuotis. Bus geriau tau ir tavo mazyliui.

    ZivileN

  7. 1

    man ir buvo blogų nuotaikų, verkiau jei kas ne tokį žodį pasakydavo ar įskaudindavo, bet vaikutis gimė laiku, buvo sveikas.

    vinipukas

  8. 1

    Vaikuciai pilve labai jaucia mamos nuotaika, nervinguma ir patys ta pati patiria, ka ir mama. Stenkis kuo maziau nerimauti, pagalvok apie mazyli :)

    Indruke

  9. 1

    o tu maziau nerwuokis,galwok tik apie leliuka,jai nerwuojies tai tikrai ne i nauda...

    Aksana

  10. 0