Atsakymai

  1. 4

    na cia normalu,nes buna kad susitraukinejagimda ..ir dar daug ka daro pervargimas..

    nade

  2. 4

    man taip kartais budavo, bet nestumo pabaigoje.. kai daugiau pavaiksciodavau mausti pradedavo, turbut nuo kruvio, nuo pilvuko sunkumas toks jausdavosi. truputis poilsio ir praeidavo. svarbiausia nepersitempti.

    romantike

  3. 3

    man taip budavo.. stengdavausi mazesniais atstumais vaikscioti bet dazniau.

    lip2kas

  4. 3

    Tiesiog pervargsti, reiketu vaikcioti daug, bet leciau neskubant, is leto.

    ZivileN

  5. 2

    man taip pat buvo,tai gydytojas liepe vaiksciot dazniau ir leciau,juk ir dabar orai buna geri,as tai visa ziema budama nescia eidavau kasdien i lauka iki pat gimdymo jauciausi energinga po pasivaisciojimu.

    Nadezda

  6. 1

    PRITARIU MAMYTEMS KAD REIKTU PO BISKUTI VAIKSCIOTI NES IR MAN TAIP BUVO IR AIDAVAU DAKTARU KLAUSTI NES BIJOJAU KAD KAZKAS NE TAIP TAI JIE MAN I PATARE MAZIAU PERVARKTI

    VANESA8381

  7. 1
  8. 1

    man buvo pirmą trimestrą,nes placenta dengė žiotis,o tai negerai,bet kada galėjau persileist,tai vaiščiojau lėčiau,pailsėdama,tiesiog saugojausi,o tai nėščiai svarbu bet kuriam trimestre..

    tuti

  9. 1

    man taip pat skaudedavo, tj vaiksciodavau daznai ir po biskuti :) nes ir daktare taip patare, sake vaikstant mankstinasi raumenys, ir bus lengviau gimdyt :)

    gintarevaldas

  10. 1

    Mums 30 savaite, irgi kartais paskauda ir patempia pilvo apacia kai ilgai pavaikstau... Bet mums nuo to, kad leliukas laaabai zemai isitaises ir spaudzia kakleli. Aisq sitas nera labai gerai, nes nuo didejancio svorio kaklelis gali atsiverti ir gresti prieslaikinis gimdymas, tad dabar stengiuosi daugiau ilsetis, maziau lakstyt, prie bliudu stovet :) ir tu pasisaugok, viskas bus gerai!

    SweetCherry