Atsakymai

  1. 3

    Esu buvusi kauno zoologijos sode bet ten man nepatiko visai kas kita yra rygos zoologijos sodas didelis jokio specifinio kvapo miela po ji pasivaikscioti

    Ermita

  2. 3

    Mes irgi buvom jau senokai nuvažiavę, kaip tik planuojam važiuoti per ilgąsias šventes, per jonines. Skaičiau, kad įėjimas iki 5 m. vaikučiams nemokamas, o kitiems - kainuoja 12 Lt.
    Dėl to ar verta važiuoti, ar ne, tai sunku pasakyti, čia jau kiekvieno noras ir apsisprendimas kaip daryti. Tiesiog pasivaikščioti, supažindinti vaikučius su ten esamais gyvūnais tikrai ne pro šalį.

    elegancija

  3. 2

    teko buti ,bet dar mokyklos laikais tai jau nelabai kas ir islike atmintyje ,bet aplankyt dar noretusi ir kai paaugs mazyle butinai apsilankysim.

    lina38

  4. 2

    Mes buvome šią vasarą. Labai patiko. Bedžionės, makakos, kupranugariai, liūtai, tigrai, čiuožynė pas žirafą, ruonis, balta meška, ruda meška, net paprastos vištos, šerniukai. Viską nufgilmavom, o vėliau vaikams rodžiau vietoj filmukų. Suaugusiems 12 lt, vaikui nuo penkių - 10 lt.

    Jorkaile

  5. 2

    labai patiko, nes vaikui labai naudinga pažinti gyvunėlius, nesinori net išeiti kaip ten smagu. Tik kartais atrodo, kad jiems reikia paramos.

    vinipukas

  6. 2

    Na mes gyvename Kaune, tai kazkaip jau tapo musu seimos tradicija, kiekvienais metais nuvaziuoti i zoologijos soda. Na or del to, ar verta, tai manau priklauso, nuo to, ko is jo tikiesi. Nieko ispudingo nepamatysit, bet siaip labai smagu pasivaikscioti, pasigrozeti gamta ir pan. :)

    Indruke

  7. 2

    mes buvom praeitais metais,tai aisku zoologijos sodui reikia labai remimo nes atrodo prastokai...bet jau koki turim toki,svarbu kad tik sis laikytusi :) o siaip mano vaikuciams labai patiko baltoji ir rudoji meska vandenyje...oi kokiu groziu prisiziurejom,kokios jos buvo energingos :)))negalejom atplesti akiu :)

    Pearl

  8. 2

    lankiausi ne vieną kartą,paskutinį kartą su nemažu pilvuku:)gaila ne mūsų mieste dažnai lankyčiausi,vaiką vešiu prieš ikimokyklėlę,nes manau tada geriausias laikas.kai buvau paskutinį kartą buvo su manim dukterėčia(tada buvo 6m.)pats tas amžius pirmą kartą nuvežti,ant ponio pajodinėti,labiau domisi,"susipažįsta"su gyvūnais.

    emiliukas

  9. 2

    kada pati ten buvau net neatsimenu, bet savo mažylį planuojame ten nuvežti šią vasarą.

    mysteryy

  10. 2

    mes buvome gal pries 5 metus kokius,idomu praleisti diena,pamatyti visokiu gyvunu,tada dar maziuko neturejom,sia vasara irgi planuojam nuvaziuoti visi jau nes vaikui patinka gyvunai labai..

    sandritute