• 7ats.

    pasalpos skyrimas

    turiu klausima:
    jei vyras darbo birzoje siuo metu stovi, as esu vaiko auginimo atostogose,3metai.ar galiu is valstybes ,savo apskryties savivaldybes ar sodros gauti kazkokia tai pasalpa? su vaiku busiu namuose iki 3metu.anksciau nera galimybes gryzti i darba.ar man lieps eiti i darba,ar visdelto galiu dauti kazkokia pasalpa?

    DulliŠeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nemanau,kad mokėtų kažkokią pašalpą,ypač kai galite grįžti į darbą.dauguma mamų sedėtų trečius metus,bet nelieka pajamų ir grįžta į darbą.

    emiliukas

  2. 2

    turbut lieps grysti y darba ovaika y darzeli

    mamyciuke

  3. 2

    nemanau,kad bus skiriama kazkokia pasalapa..tiesiog nebetie laikai..dar beto krize daug ka stabdo pasalpu mokejimus

    nade

  4. 2

    kiek zinau pasalpa mokama bedarbiams ir nemanau kad ja kazkas jums ismoketu

    Nadezda

  5. 1

    o man atrodo turetu moketi,visgi trecius metus nors mamyte ir bus su vaikiuku is sodros nieko negauna tai ir pajamos sumazeja...manau turetu savivaldybe kazka moketi,bent tuos uz vaikuti 97lt.tai tikrai moketu.tiksliau butu pasiskambinti ir viska susizinoti.

    Anonimas

  6. 1

    turite gauti pasalpa jei neuztenka pragyvenimui.dar ir maisto paketai turetu jums priklausyti.pasalmoka iki 2 metu o poto grizti i darba arba ieseini ir stoji i darbo birza ir gauni bedarbio pasalpa

    Anonimas

  7. 0

    galima kreiptis į savivaldybę, paskaičiuos jūsų ir vyro bendrus pinigus, dalins iš žmonių skaičiaus - jei nesigaus nustatyuta suma - nežinau tiksliai - apie 600 vienam žmogui, vaikui mažiau, tai tada paskirs kažkokią pašalpą - bent jau maisto produktus duos, šeip tai gana sunku dabar pašalpas gauti, bet pabandyti galima. ir dar - jei turite turto - mašinas kelias ar žemių, savo butą ar namą - tai irgi neduoda pašalpos

    Ineta_