• 7ats.

    Ar labai blogai, kad 5 menesiu kudikis nori stoveti?

    Zinau, kad dar anksti, bet dukryte sodinama is karto stojasi. ir siaip kai ja paimu ji nori stoveti. kartais truputi laikydama leidziu jai pastoveti, bet ar nepakenks jai tai...na ji tvirta, stipri mergaite pas mane. daug kas sako, kad ji ne pagal amziu stipri, bet dar sedet normaliai nesedi, o jau stovet skuba.

    lip2kasJudesiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na nieko cia blogo tame nematau,jei mergaite tvirta ,tai ir stojasi..

    nade

  2. 1

    Na jei jau pati pareiske nora stoveti, tai siek tiek manau nepakenks :) Tik zinoma, nereikia persistengti ir nevarginti daug :)

    Indruke

  3. 1

    aciu mamytes uz atsakymus :)

    lip2kas

  4. 1

    nieko blogo, mes jau nuo 5,5 men stateme i vaikstuka nes tvirtai stovejo, 10 su biski men pradejo vaikscioti savarankiskai.

    Benikiux

  5. 1

    mano dukra irgi taip - pirma pradėjo stovėti, tada tik normaliai sėdėti, bet nereikia specialai statyti - jei laikydamasi pati stojasi - tai tegu, bet ne specialai, nes sako, kad gali iškrypti kojytės, persitempti raumenukai. 6 mėn ji pradėjo pati atsistoti, laikydamasi į lovytės kraštus, palei sieną ir pan, o pati žingsniuoti pradėjo 7,5 mėn. tai yra žiauriai anksti. užtai šliaužiot pradėjo tik nuo 10 mėn - tada jau net juokingai atrodė :))))

    Ineta_

  6. 1

    kaimynu anukas 5men pradejo stoveti,o tik po to sedeti:) dabar jam 10menesiu ir jis liuks vaiksto .Manau kad nieko baisaus

    Anonimas

  7. 1

    manau jog nieko blogo tik ilgai neleisk stovet

    simka