• 8ats.

    Ar jus nekankino perdeta panika likus 1 sav iki gimdymo

    Liko 1 sav iki gimdymo, jau ir miegoti nebegaliu, nes vis galvoju kada prasides gimdymas, kaip jis praeis ar maziukui viskas bus gerai ar tikrai viska susidejau i ligonine ir pan. Atrodo nuraminu save o po kiek laiko ir vel tos blogos mintys i galva lenda. Gal patartumet ka daryt

    ginntaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Ir as galvojau kad paskutine savaite eisiu isproto del gimdymo, bet lelyte pasibelde i pasauli pries 3 savaites, tai neturejeu laiko tokiam nerimui. Viskas Jums bus gerai, dziaukis paskutinem pilvuko dienom nes as kartais pasiilgstu pilvuko ir judesiu jame:-) galvoju kad galejau daugiau apie pilvuka galvoti ir skirti jam "demesio".

    Svetusia

  2. 2

    ziurek stenkis nepergyventi taupyk jegas ju tikrai prireiks ir negalvok kad butent ta diena ir gimdysi nes jei pirmas vaikelis daznai uzsitesia gimdymas as visa savaite velaiu pagimdziau bet isvis nebijojau gimdyt tai stenkis vyt blogas mintis salin ir ilsekis!=)

    saldainioks

  3. 2

    kankino ir mane ypac paskutinem dienom stenkis galvot apie gerus dalykus gal nors trumpam tas nerimas usimirs nors bent jau man buvo labai sunku apie tai negalvot man padedavo kai galvodavau jog tuoj busiu mama ir jau greit galesiu apkabint savo angeliuka;)tad sekmes tau

    simka

  4. 2

    o kaip taip tiksliai zinai, kad tau savaite liko iki gimdymo? :) man tai jokios panikos nebuvo, tiesiog neleidau ikyrioms mintims mane uzvaldyti, jug is to jokios naudos. aisku pasvarstydavau kaip viskas prasides ir kaip baigsis, bet tik tiek... zinoma, dauguma jaudinasi, nori, kad viskas butu su laiminga ir grazia pabaiga, bet perdetas jaudulys nei tau gerai, nei mazyliui, tad stenkis islikti rami ir gal uzsiimk kuom, kad turetum kur nukreipti mintis ;)

    romantike

  5. 2

    sveika,tikrai nereikia bijoti.Pries pirma gimdyma bijojau kad daug nezinau,o per antra kad jau viska zinau :))) tai normalu

    lira1111

  6. 1

    pagimdziau savaite anksciau,tai ir nespejau perdetai panikuoti :)

    kami

  7. 1

    Na sioks toks nerimas tikrai normaalu, kiekviena nerimauja, bet reikia galvoti apie maziuka, nes juk visas nerimas jam persiduoda :)

    Indruke

  8. 1

    pritariu mamoms, kad nebutinai uz sav gimdysi - gali ir uzsitesti laukimas. mane tai ne panika kankino, o jau norejosi greiciau "pereiti i kita etapa" :))) turbut daug kas tau sako, bet viskas bus gerai :) patikek tuo :) mano patarimas - ties kiekvienu "punktu", kuriuo nervuojiesi, stabtelk ir apgalvok: na daiktai i ligonine - paziurek, ar tikrai viskas sudeta ir pan., ar maziukui viskas bus ok - na siulau tik teigiamas mintis ir pagalvok, kad jeigu nervuosies, tikrai jam nepadesi. sekmes ir ramybes :)

    Elevina