• 9ats.

    Grudu koses verdate pacios ar pirktines?Jusu nuomone kurios geresnes-parduotuvines, kurios praturtintos vitaminais, mineralais ir nelabai reikalingomis medziagomis ar namie ruostos is pirktu kruopu,virimo metu prarandant dar dali naudinguju medziagu?

    RitaMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Man labiau patinka pirktines, su jom ir maziau vargo ir manyciau daug sveikiau gaunasi. Nes namie galima pervirti ir dalis vertingu medziagu vaikas nebegauna.
    O del tyreliu tai 100% pirktines, nes ten be konservantu ir visokiu E, o perkant parduotuveje nezinia, kaip tos bulves ir morkos buvo auginamos ir su kokia chemija plaunamos :)

    Tomati

  2. 2

    Iki metuku visada pirkdavome milupos kosytes, o veliau pradejau virti pati. Manau, kad tiek pirktines, tiek namie virtos yra naudingos ir reikalingos mazyliui. O del to, kad pirktines yra praturtintos vitaminais, tai sutinku.

    Indruke

  3. 2

    o as pati verdu. Grudu dabar ir ekologisku galima nupirkti ir darzoviu is kaimo atsivezame. Tai manau, kad mano su meile gamintas maistas yra zymiai vertingesnis uz ta is indeliu

    mamyčiukas

  4. 1

    Perku, nes mano virtų nevalgo visiškai, jei valgytų pati virčiau, bet aš perku kuo natūralesnes 7 grūdų kruopas.

    iinnggaa

  5. 1

    verdu pati,zymiai skanesnes namines nei gatavos

    ruta26

  6. 1

    As zadu pirktinemis vaisinti tik kol leliukas dar mazas( mums dabar 6 men.), ir nemoka maisto susitrinti. Manau kokiu metuku jau duosiu tas pacias ,kur valgo visa seimyna. O kol lelius mazas pasinaudosiu medicinos isradimais. Maistas kudikiams atrenkamas ypac kruopciai, atliekama daugybe tyrimu.Manau, jei tos medziagos i kose yra idetos, tai butent tokio amziaus kudikiui jos ir yra reikalingos.

    juodaplauke

  7. 1
  8. 1

    aš už pirktines:)))) mažiau vargo

    pupa34

  9. 1

    As irgi uz pirktines;))nors pinigeliu nemazai iseina;)

    raimoskyte