• 19ats.

    kokiais misinukais maitinate savo mazylius jei neturite savo pienelio? mums menesis mes valgome NAN1.pasidalinkite savo nuomone kokiais dar galima butu maitinti

    astuliuke86MaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    menesio valgeme nan o nuo tryju men mums tiko tuteli mes tik tada ji atradau ir pigu ir gerai tiko esu juo labai patenkinta.

    mamyciuke

  2. 2

    mes tikriausiai visus kokie tik yra išbandėm,kurį laiką gėrė NAN,poto Semper,Aptamil geriausiai tiko.nuo Similac buvo išbėrę,nes juose labai daug baltymo.kitų nei į burną neimdavo.

    emiliukas

  3. 1
  4. 1

    mes aptamil naudojam.mazylei jis tinka,puikaii ji valgo

    bantukas

  5. 1

    as pienelio neturejau,dai daviau NAN1,kuri laika tiko,bet pradejo atpilineti,tai pasitare su gydytoja pakeitem i APTAMIL AR-atpilinejantiems vaikams,tai jis mum labai tiko ir patiko jis tik tirstesnis,.

    Indruleeeee

  6. 1
  7. 1

    mes tai valgome aptamil 1 :)

    pupulia

  8. 1

    Na mes naudojam NAN1 jis mums kuo puikiausiai tinka, tai ir net nesiruosiam keisti kitu.

    ZivileN

  9. 1

    dabar mums penki menesiai. maitinau 4 menesius, pradejome naudoti NAN2. maistelis tiko, jokiu alergiju, ar gausiu atpylinejimu nebuvo.

    lip2kas

  10. 1

    as maitinau savo dukryte su nanu.is pradziu valge buvo gerai,po to lb atpilinet pradejo ir kakutis pazaliavo.pakeiciau y hipp su probiotikais tas sotesnis bet kietino viduriukus.db maitinu su hipp bio,kol kas viskas gerai.nevisiem leliukam vienodai.kas tinka vienam kitam gali netikt.

    rencyte