• 12ats.

    Korsetas (kelnaites) po gimdymo. Kada isigijote elastini korseta (kelnaites) pilvukui prilaikyti, pries gimdyma ar po jo?

    Ir ar vezetes i ligonine? Jei pirkote pries gimdyma, kaip pataikete su dydziu? Noreciau korseta pasiimti i gimdymo istaiga, bet nezinau kaip tiksliai dydi nustatyti, kad tiktu pagimdzius ir gerai suverztu:)
    Dekui uz atsakymus

    kvapni_fejaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    As pirkau prie gimdyma

    liena

  2. 2

    as pirkausi kelnaites po gimdymo irpirkau savo dydi S ir man tiko na kazkaip nuspeju savo dydi.

    mamyciuke

  3. 2

    as isigijau nestumo metu,pirkau l dydi,nes i mazesni nebuciau isispraudusi,ir jau ligoninej uzsidejau

    ruta26

  4. 1

    ligonineje greiciausia tau neleis jo deveti, nusipirkti patarciau pries gimdyma,juk po gimdymo neleksi ieskotis korseto

    okse0711

  5. 1

    O kuom naudingas tas korsetas,nejau be jo ilgai traukiasi pilvas?arba kelnaites kodel specialios turi buti,?

    gerimanta

  6. 1

    labas ligonineje tikrai tau jo neprireiks,nes traukiasi gimda,stipriai kraujuoji ir visa kita.gryzus po ligonines nusipirkau,pamaciau dideli ir pirkau,apspaude pilva, bet neilgai jo reikejo.greitai reikejo mazesnio.

    aurikuka

  7. 1

    man nupirko korseta vyras, kai dar buvau ligoninej po gimdymo. Pirko toki dydi kokio buvau iki nestumo. sunkiai isispraudziau, bet gerai, kad pirko toki dydi, nes kg greitai tirpo ir jei butu didesni nupirkes, nelabai ka butu gelbeje.

    lip2kas

  8. 1

    as ligoninej nusipirkau, tiesiog pasiule akusere korseta suspausti pilvui. bet panesiojau savaite - taip greitai pilvas susitrauke, kad per didelis patapo korsetas. rekomendavo ir po to nesioti, nes pakietinimas nugaroj sveika, bet mane labai prakaitas nuo jo pildavo, tai nustojau nesioti.

    Elevina

  9. 1

    As irgi pirkausi keliu dydziu,is pradziu truputuka didesnius nei iki nestumo kelnaites,po to mazesnius ir veliausiai tokio dydzio kai buvau iki pastojimo.Visus pirkau po gimdymo,tad i gimdymo namus ju nesiveziau.

    zuzulia

  10. 1

    Na,i ligonine tokiu dalyku tikrai nesiveziau..,o kelnaites pirkau keliu dydziu,po gimdymo.Is pradziu siek tiek platesnius,veliau,jau kai traukesi pilvukas ir svoris krito,nusipirkau dar mazesnio dydzio.Pries gimdyma,kad prilaikyti pilvuka,bet jo neverzti,turejau isigyjusi elastini dirza.

    geguziukas