Atsakymai

  1. 4

    Iki 6men.nelabai patartina, kad kudikis miegotu ant pilvuko. Skaiciau Dr.B.Spokos knyga, kad miegantiems ant nugaros kudikiams daug reciau pasireiskia umios kudikiu mirties sindromas (SIDS), toks sindromas diagnozuojamas, kai 1men. ar vyresnis kudikis mirstastaiga be jokios aiskios priezasties,dazniausiai-miegodamas. Tai -naujagimiu problema, o sulaukus 6men. sis sindromas mazeja iki 0 ribos.

    Tomati

  2. 3

    seip sakoma kad tokia poza vaikuciu pavojinga

    disketa

  3. 3

    mano sunelis nuo 6 men meiga tik ant pilvuvo, surietes kojytes ir jamtaip labai patogu, nes kiap norkm pataisyti, tai tada labai pyksta, ir isisbudina, verkia, nepatinka ant nugaros.daktares kausiau sake kad tai visia normalu, kad miega ant pilvuko.o mnao nuomone yra tokia kad vaikas pats zino kiap jam yra gerai, jei jam negerai jis nemiega, verkia tada.o per preivarta versti kudiki miegoti taip kaip atrodo mum riekia, tai yra nesamone.bet tai tik mano nuomone.mano dukryte visia nemego ant pilvuko, o sunelis megsta.

    ievutek

  4. 3

    Aš visada stebėdavausi, kaip tie vaikai gali miegoti ant pilvuko. Maniškė pagulėdavo ant pilvuko, bet kai nusibosdavo, pradėdavo verkti, liepdavo apversti. Ir dabar tingi ant pilvuko gulėti, geriau kojų pirštukus į burnytę susikišti.

    elegancija

  5. 2

    Manau, nuo vaiko priklauso, maniskis visai nenori ant pilvo miegoti... Ant soniuko irgi nelabai, geriausiai patinka ant nugaros, rankytes i sonus istiesia ir miega :)

    Indruke

  6. 2

    kai labai miegodamas mazykis blaskosi tai as paguldau ant pilvuko ir nustoja blaskytis,turbut paprasciausiai per miegus tingi:)

    popkorne

  7. 2

    Maniskei dar tik 2 men o tik ant pilvuko uzmiega, nes ji uzmiega tik man ant krutines o paskui paguldyta i lovyte ant nugarytes prabunda, o kai pernesi ir paguldai ant pilvuko, kuo puikiausiai miega toliau, jei nepatogu pasidaro pati pasuka galvyte i kita puse, ilgai ismiega, o tik veliau pradeda inksti, tai as ja paguldau ant soniuko ir dar val. pamiega.Aisku bijau kad neisikniaubtu, bet taip miega jau visa men ir nebandyk kitaip paguldyti nes tada ilgai blaskosi ir trumpai miega.

    sarbal

  8. 2

    as taip pat manau kad vaikas miega taip kaip jam yra geriau ir patogiau,manoji tai ryte visada ant soniuko atsigula,arba zyzia kad as pasukciau ja ant soniuko ir inai ilgaiu ismiega man :)

    Lalique

  9. 1

    Pradejo miegoti ant pilvo nuo 11 menesiu ir miega iki siol,vaikui 1m8menes.Blogo nemanau,kiekvienas paisrenka kaip miegoti,juk ir suauge megsta ant pilvo miegoti

    ruta26

  10. 1

    labai gerai,praeina pilvo skausmai,geresnis virskinimas,beto galvyte pradeda kelti tad stipreja raumenukai kaklo

    ervijota