• 12ats.

    Kaip suzinoti, ar draugas istikimas?

    Esu 23 savaite nescia ir nezinau gal cia man kokia depresija uzejus yra, kad vien apie tai ir tegalvoju, draugas jaunas tera 22 metu ir man atrodo, kad mane apgaudineja:( o gal cia tik mano vaizduote, bijau kad nepaliktu vienos....

    Lavazza22Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    vat ir kisa tau ta baime koja, visokiu velniu priosigalvoji...
    jei jau bus kas anksciau ar veliau islys vistik...
    taip,kad negriauk santykiu bereikalingu itarinejimu,tiek tau tiek vaikui tas nerimas ir jaudulys,bereikalinga baime ne i nauda...kas ,kad jaunas tai nereiskia,kad nemoka myleti,nesugeba buti atsakingu... nenuvertink taip..
    na bet ,kad ir blogiausiu atveju jei jau taip ir butu kaip cia itarineji(kartais gali zinok istikro prisisneket) tai ne tau pirmai ir ne paskutiniai taip nutiktu,kad draugas apgautu,nera cia didele tragedija, viskas isgyvenama ,viskas ateina ir praeina,nors tuo metu atrodo ,kad zeme veriasi po kojom,sirdi plesia su nagais is krutines,bet tokie skaudus isgyvenimai zmogu uzgrudina,nereikia to bijoti is anksto, juk tai naturalus gyvenimas,vienus galbut tokie nuklydimai atveda i tikraji gyvenimo kelia,kitus i bala zino kur... istikro nezinosi kaip kas bus... tikrai neverta saves kankinti itarinejimasi,kai jau bus tada ir suzinosi,tada galvok kas kaip kodel,bandykit ieskoto to priezasties kodel butent taip nutiko,ir ar yra inamoma tas klaidas istaisyti...
    o dabar tau palinkeciau tik ramaus laiko ,dziaugtis nestumu rupintis savim ir nebuti pikta,nes vaikutis perima visas mamos emocijas,patikek manim...

    Milana69

  2. 6

    Kai paskaitinejau ka parase Dange08 ir Milana69,tai nebeturiu ka bepridurti,viska teisingai pasake merginos,jei bus,tai bus,neprisigalvok nesamoniu ir dziaukis nestumu ;)

    pavasarinuke

  3. 5

    o kam aiskintis? bereikalingu minciu i galva sau kisti,ypac nestumo metu.juk nuo to tau lengviau tikrai nebus.reikia pasitiketi vyru o jei kokie itarimai kyla pasiklausk jo tiesiai sviesiai ir bus aisku.kam prisigalvoti to ko galbut visai nera?o gal tam yra priezastys?

    Pearl

  4. 4

    Na ir man taip buvo ,nes kai laukiesi daug jautriau i viska reaguoji,taip norisi buti uztikrintai,patikimumo ir ramybes tuo metu,ir zinoma labai bijai likti viena su kudikeliu,o jei dar draugas ilgiau kur uzsibuna ir tenka vienai sedeti namie ,tai tokiu minciu prilenda i galva kad ojojoj....na bet kai artimas apkabina,pasako kai myli po to galvoji kokios kvailos tos mintys buvo,tai ir tau patarciau nesijaudinti ir nenervuoti kudikelio ,nes gimti gali neramus tavo lelis,Daugiau pasitikejimo savimi,be to manau,kad tu siuo metu pati pranasiausia ,nes greitai savo vyrui padovanosi didziausia dovana,kokia tik gali moteris duoti vyrui.sekmes

    gerimanta

  5. 4

    nusiramink mano vyras ir buvo okiu metu kai tapo tevu tikrai jis tau istikimas negalvok apie ta neistikimybe ir nevargink saves tokiom mintim. semes tau:)

    mamyciuke

  6. 4

    manau jai draugas zino ir norejo vaiko niekada taip nepasielgtu tuo labiau jai tau tik itarinejimai o istikro jis taip net nesielgia .

    Karatisteaa

  7. 3

    manau, kad bereikalo prisigalvoji. o jei jau apgaudineja tai neimk to i galva, cia tik jam bus blogiau o ne tau, aisq jei neatleistumei. ir negalvok kad jaunas tai jau varo per panas, mano vyrui 22 metai taip pat buvo kai laukiausi ir nestumas buvo labai sunkus, kad ten apie lovos reikalus nebuvo net kalbos bet tikrai negalvojau, kad ten eina per kitas, nes neturejau tam pagrindo taip manyti, paprasciausiai pasitikejau juo o pasitikejimas daug ka lemia seimoje.

    Benikiux

  8. 3
  9. 1

    kada zmonos laukiasi , vyrai daznai megsta buti neistikimi, cia jau gamta juos saukia. Ir tegu eina, jei toks yra. Jei bijai likti viena, tai butinai pasikalbek su juo, gal jis tave apramins, gal tu be reikalo panikuoji. Nes laukiantis labai padideja jautrumas.

    vinipukas

  10. 1

    anonime, o vyrai visi sventuoliai nori pasakyti?

    romantike