• 8ats.

    kam taip buvo?

    Labuka.esu neštukė,atėjo mėnesinių laikas,čiut čiut pasirodė kraujo...šnd nubegau pas gine sako gali but,kad del menesinių...nes tik tepasi,viska apžiurėjo viskas gerai,lelius auga...ar kam taip buvo?o gal del cistos?turiu labai labai mažą???

    DoveeeKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    kai man turejo buti pirmosios menesines po pastojimo tai irgi truputuka patepliojo

    Lukniukas

  2. 1

    na viskas cia tau normalu..pas mane taipogi budavo patepliojimu..

    nade

  3. 1

    MAN TAIP PAT BUVO CIA PIRMAS ITARIMAS BUVO KAD LAUKIUOSI NES ATEJO MENESINIU DIENA O MAN TIK PRADZIA NESTUMO BUVO PATEPLIOJO I FSIO TAI TAIP I SUPRATAU KAD KAZKAS NE TAIP

    VANESA8381

  4. 1

    man pirmas tepliojimas pasirode kazkur 6sav. bet man buvo gresiantis ir taip pat turejau cista. gulejau iki 2 sav ligonineje kol baigesi tepliojimas ir iki 18sav geriau vaistus. bet jei jau gydytoja pasake, kad visas gerai tai reiskias gerai. ilsekis ir nepervark:)

    Benikiux

  5. 1

    man pirma kart patepliojo 9 savaite nestumo ir buvo pilvo skausmas/tempimas tuo pat metu. ir taip tepliojo iki kokiu 12 savaiciu. irgi buvau pas gydytoja kelis kart del to tepliojimo nes vis supanikuodavau, bet visaks buvo gerai. jei po gydytojos apziuros vis dar nerimauji gal pasikonsultuok su dar kokiu gyd. o seip tai daug ilsekis ir dziaukis nestumu. sekmes.

    titina

  6. 0

    na turut tai del to jog tuo metu turejai susirgti mm

    pupulia

  7. 0
  8. 0

    Buna,nes apie ta laika atsiranda placenta ir daugumai 9-12 savaiciu begi patepa.(kiekvienai skirtingai,)tad nepanikuok.

    Asteja