• 13ats.

    Ku rper diena buna 6 men. kudikis?

    Kur per diena 'gyvena' jusu vaikutis? Mums jau neuzilgo 6 men. dabar visa laika buvom vibro kedutej, bet jau tuoj isaugs. Guleti nenori lovytej taip pat ir manieze jai neidomu, nebezinau kur ja reikes per diena laikyti

    adkia1-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    pas mus tai kedutej buna, tai pagalvem apdetas ant sofos. labai patinka isverst zaislus :))) nupirkau specialia dezute, sudedu i ja zaislus, lelius ismeta ir vel tas pats :DDD ir "skaityti" laikrasti labai patinka :)

    Elevina

  2. 3

    Na visur buna tai ant ranku, lovyteje, dar as turiu kvadratini ciuzinuka tai kambaryje istiesiu ir ten jis zaidzia. Tokio amziaus as po biski pratinau, kad pabutu vienas kambaryje.

    ZivileN

  3. 3

    na nera ko noreti kad vaikutis vienoje vietoje pasodintas ar paguldytas taip ir guletu, juk jis auga ir nebeidomu viena vieta...as saviski laikau lovytei, kartais i vezimuka pasidedu(jei turiu tvarkytis ar valgyti daryti), labai megsta ant ranku buti nesiojamas...nera maniskis irzlus tai kazkaip del buvimo vietos problemos nematau.jam idomu ten kur bunu as :) ypac kalbinamam..kogero teks vietas keityneti ir jums,nes dabar vaikuti palikti ilgesniam laikui viena jau nebebus taip lengva..

    Pearl

  4. 2

    megsta savo lovyteje dukti.pati geriausia vieta.tik besisukdamas uzstringa tarp tureklu su galva, kai kojomis isiremia skersai lovytes.manieze irgi megsta.vis ant pilvo apsivercia ir su kojom stumdo i maniezo tinkla,garsas patinka.pliusinius zaislus pradejo imti zaisti,ima uz ausu arba leteneliu ir masikoja ore.labai juokingai tai daro, kartu dar saukia kazka savo kalba.

    liutukas

  5. 2

    tokio amziaus labai mego savo vezime spardyti ir atrama, tuo paciu stiprino kojyciu raumenukus, ir stuburiukas nebuvo islenktas ir galejau nesivezti kur pati bunu, nes viena buti nemego. tokio amziaus vaiko tik nebandykit sodinti i vaikstukus ar sokliukus, geriau tegu dar paguli

    vinipukas

  6. 2

    Istiesiu minksta kampa, pakloju paklode.Ten jis verciasi nuo sono ant sono.Ima zaislus, uzsiima. Keduteje sedeti nebenori. Nebent atsuku i langa.:)

    Linute39

  7. 2

    manoji vibro kedutes jau tokio amziaus buvo atsisakiusi, nes pati jau beveik ''islipdavo'' is jos, o kai pririsdavau tai klykdavo nesavu balsu;)tad liko maniezas, ratas (nes jau pati sededavo), paklodavau ''kaldra'' ant zemes ir ten sededavo, su manimi budavo ant ranku, pabudavo dar supynese..

    Lukniukas

  8. 2

    as laikydavu tai vibro keduteje,tai lavinimo kilimelyje,tai lovyteje budavo

    nade

  9. 1

    iki puses metu laikiau lovytej,kartais ant kilimo patiesdavau stora pleduka,pridedavau zaislu ir zaisdavo,retkraciais vezimuke pusiau gulimoj padeti ir pazaisdavo

    ruta26

  10. 1

    iki puses metu irgi budavo vibro keduteje,o paskui tiesiog patiesdavau ka ant zemes.Vaikuciai guledami jau turi tureti daugiau erdves judejimui,ir tobulejimui:) Butina vaikui leist vartytis,greiciau ir sliauzt tada prades.sekmes:)

    lira1111