• 7ats.

    7 men kudikis verkslena, nenori kruties, temp 37,2, kas jam galetu buti?

    siandien mano 7 men sunelis nei is sio, nei is to pradejo verkslenti - migdziau pietuciu, siaip visada valgom "papa" pries miega, bet nenorejo :( atsikeles irgi nenori :( tik pasiimu i glebi, kad maitint, iskart verkia :( nusitraukiau pienuko, nes jau krutis tragiskai pilna buvo, su sauksteliu sugirdziau, lyg ir normaliai sugere, bet piktas visas. temp 37,2. nesuprantu, kas yra jam. istepiau dantenas tuo geliu, galvoju gal dantukai ramybes neduoda, bet vistiek nenori kruties nors tu ka....

    ElevinaKūdikio sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Gali buti dantukai, Gali buti ir nuo karscio, o kai sie dalykai susideda kartu, tai vaikiukas ir buna irzlus......
    Pagalvok pati, kaip tau kazka skauda ir dar karsta baisuliniskai, tai tikrai nieko nesinori, ir buni nenuotaikoj

    Anonimas

  2. 3

    Greiciausiai kad dantukai.

    adkia

  3. 2

    Cia greiciausiai ir bus dantukai,matyt jam skauda dantenukes ir negali apziojes kruties traukti pienelio pats,pakentekit,praeis.

    pavasarinuke

  4. 2

    na ko gero elevina bus kalti dantukai..patikrinkite smegenukus

    nade

  5. 2

    gal dantukai vaikuti kankina, o gal kai sitaip karsta ji tiesiog dar labiau ''nervina'' kai ji paima silta mama, pabandyk kitokia poza maitinti, kad nesiliestum prie vaikucio, nes kaip sakei is saukstuko jis valge,,,maniskei kai dygo pirmieji du dantukai ji neprisileido saukstuko, bet mielai valge is buteliuko, kiekvienam savaip isijautrina burnyte...temperatura nera auksta ir galejo ji pakilti del silumos, tiesiog stebek vaikuti...o nieko naujo neuzsivilkai ar nesiprausei kokiais geliais, nuo ko kvapas tavo kuno butu pakites?Na tiesiog nezinau ne ka daugiau patarti, skanaus jums pienuko..

    Lukniukas

  6. 1

    gal alkanas buvo , reikejo kokios tyreles duoti ar arbatos, nes matyt pavargo ar aptingo traukti is papo. Bet buna kad kiti vaikai visada pries miega megsta pavergti. Musu vaikas del dantuku niekada neverke.

    vinipukas

  7. 1

    aciu uz atsakymus. nezinau, kas buvo uzeje :(emiausi "aukstojo pilotazo" - besupuodama ant ranku mikliai istraukiau soske ir daviau "papa", tai kai isisiurbe - uz puse dienos ir atsigriebe :) ir uzmigo bevalgydamas :) bet kas cia buvo per reikalas neisivaizduoju :( daugiau ta pasta ir nebetepiau dantenu. o pati is tiesu siandien nauja liemenele uzsidejau, tai gal tai ir buvo priezastis...:(

    Elevina