• 5ats.

    Nevisos mamytes esa tobulu formu:) as is tu kurios negali pasidziaugti 90/60/90.na pasauliui visokiu reikia :) tad turiu klausimeli gal zinot kur galima butu isigyti didesniu dydziu maudimosi kostiumeliu nes cia kane bazeje tai kai nueini tai pasiulo tik kam virs 50 tokiu,na negi nera maudomu graziu ir apkuniom moterim?

    juratelex1Rūbai ir avalynėĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Šiais metais, žinok, maudymuką sau pirkausi padėvėtų rūbų parduotuvėj. Mokėjau viso labo tik 20lt, bet atrodo liuks :) Vientisas, su specialiais lankeliais krūtinei prilaikyti. Nors beveik juodas, bet labai jaunatviškai atrodo. Galiu patart, kad ir tu pabandytum ten paieškot.
    O paprastose parduotuvėse, tai tikrai nėra ką rinktis. O jei randi kažką normalesnio, tai kaina kosminė. Pas mane, tai svoris per paskutinius kelis metus vis skiriasi, todėl vienai vasarai maudymuko už 200lt tikrai negaliu sau leisti pirkti :( Tai va, ir sukuosi kaip galiu :)
    Beje, aš negaliu pirkti drabužių nepasimatavus, tai tas varijantas, kad iš užsienio atsiųstų, man netinka.

    trejetukas

  2. 2

    as tau irgi galiu pasiulyti tik is uk cia begalo graziu yra maudimosi kostiumeliu ir vientisu ir atskiru :))) jei sudomino parasyk man asmensikai :)))

    deimantina

  3. 2

    mano mama turi ta pacia beda, tai drauge jos gyvena londone, tai atsiuncia jei visko, nes esa lb nusivylus LT drabuziais, tik standartiniai numeriai, o nuejus i baze ar parduotuve susipyksta su pardavejomis :) nes siulo tokius drabuzelius senutems, atrodo kad jaunu stambiu moteru nera ir negali buti, mano mamai 40m ji siuolaikiska, todel jai lb sunku

    Anonimas

  4. 1

    vakar pamaciau ''padevetuose rubuose'' superini maudimuka, del kurio sutikciau net sustoreti, nes jis buvo labai didelis. bet man patiko kad dvieju daliu ir virsutine dalis uzdengia pilvą, atrode labai ispudingai ir tikrai nereikia dejuoti kad figura ne 90/60/90, nes tai priklauso ka uzsivilksit, kudos merginos tragiskai atrodo su neatiderintais maudimukais ir aplamai kaulai nera seksualu, o labai apgailetina.

    vinipukas

  5. 0

    tiesa kad cia pas us lietuvoje tik standartinius drabuzelius gamina o kas liecia truputi stambesnes moteris tai nieko gero madingo ir grazaus nerasi.sian sese vaziavo i baze pirktis ir maudimuko nesakau kad ji ir l jau liekna tiesiog vidutinio svorio ir ji vos vos rado kazka normalaus tai man be sansu nes kai nueini tai paziuri kaip i dinozaura lygtai buciau 200kg krutine nemaza sikniukas ir nespygute :) tai va turek sau beda :)reik gal tikrai nueiti i tuos vadinamus skudurynus :)ten tikrai gan geru rubu buna.o is uzsienio zinau kad geri rubeliai buvo bet va kaip ir viena is jusu minejo pirkti nesimatavus negaliu o jei netiks kas tada?:) na ka teks visa kauna versti kad kazka jaunatvisko grazaus rasti :) isties jau piktumas ima kai tau jaunai siulo tokiu rubu kuriuos nesioja tik mociutes ir tos gal tik is vidurio kaimo.

    juratelex1