Atsakymai

  1. 3

    Priklausomai nuo vaikučio imuniteto, simptomai gali būti: viduriavimas, vėmimas, apetito stoka, aukšta temperatūra. Gydymas simptomatinis, tai yra vaistai nuo temperatūros, jei pakyla virš 38 laipsnių. Roto virusą reikia išplauti iš organizmo ar skysčiais per burnytę, ar per veną (lašine infuzija). O namiškiai privalo DAŽNAI plauti rankas.

    Danulexia

  2. 2

    Mes gulėjom ligoninėj vasario mėn. Užsikrečiama labai greit per žaislus, rankas ir t.t.Pasireiškia per 3 dienas (dažniausiai trečią dieną). Mums " pasisekė" - sirgom palyginti lengvai- pakilo t iki 38, suviduriavo, net nepatikėjau kad tai tikrai roto virusas. Palašino lašelinę 1 dieną, bet ligoninėj buvo ir reanimacijoj dėl roto viruso gydomų. Viskas priklauso nuo to, kiek skysčių vaikas neteko. Beje, yra labai panašus noro virusas. Pasireiškia tik tuo, kad labai vemia, šiaip labai panašus į roto.

    Giedre

  3. 2

    na pirmiaisiai (bent jau mes taip sirgom) mazyle pradejo vemti, viduriuoti, nieko nevalge tik skyscius gere, kiek gerdavo ar siektiek pavalgydavo tiek isvemdavo, temperatura buvo pakilus 38, 6 sirgom kokias 5 dienas, iskart po pasveikimo prasidejo kosulys kury gydem vaistais.

    katikee

  4. 1

    vemimas,viduriavimas,auksta temperatura

    ruta26

  5. 1

    mano vyras pries kelis metus sirgo, tai simptomai tokie: vemimas, viduriavimas, temperatura. Is tikruju labai blogai buvo...

    Indruke

  6. 1

    Taip teko,gulėjome ligoninėje.
    Pirma gausiai atpylė jogurtuką,kurį ką tik suvalgiusi buvo,naktį sukylo temperatūra 39.ryte nuvežėme į ligoninę dėl šventos ramybės,nustatė roto virusą,viduriuoti pradėjo kai gavo lašalinę.
    Svarbiausia yra skysčiai.

    emiliukas

  7. 1

    Mums teko bet turejom kaip sake lengvos formos, nes viduriavo baisiai ir kelis kartus veme, temperaturos neturejome, tai vartojome daug skysciu ir probiotika Erceflora, kad atstatytumem zarnyno mikroflora.

    Anonimas

  8. 1

    mano mazoji buvo uzsikretusi,draugai atnese i namus ta bacila,iskarto pradejo vemti,viduriuoti,ka i burna ta isvemia,auksta temperatura,kai jau niekas nepadejo,gulejo leisgyve namie isvezem i ligonine,o ten greitai su lasinem per 3 dienas pastate vaika ant koju:)

    dzionike

  9. 1

    tai mes jau neapsikrete reiskia,buvau isisigandus truputi kai pasake kad jie serga

    egluze

  10. 1

    katikee kiek jums buvo kai susirgot tuo nelemtu virusu? siandien skambino drauge sake guli ligoninei nes jos mazas serga tuo virusu gulejo para renimaijoi ir siaip sake vaikas istisai verkia nemiega zodziu prastai labai. o mes pries keleta dienu buvom sveciuose pas juos tai bijau kad nebutume apikrete

    egluze