Atsakymai

  1. 3

    maniškė bijo lietaus,o šiaip drąsi mergaitė ji mane gazdina,kad aš bijočiau:)

    emiliukas

  2. 2

    maniskis bijo feno garso kirpykloje,jei salia kazkur pradeda burgzti pradeda asaroti,o siaip nei tamsos nei gyvunu nebijo:)

    sandritute

  3. 2

    musiskiui 2metai, tai net neziau ko istikro taip jau paniskai bijo ... bijo i kambari eiti,kai tamsu,nera sviesa ijungta.dar bijo staigius judesius daranciu gyvunu.judriu tokiu,nes nuo staigaus ju judesio isssigassta.

    Milana69

  4. 2

    mes su vyro vaikais darem toki "reikala" - psichologe man parekomendavo - nupiesem ant lapo savo baimes, svarbu pajungti visus i sita veikla, ir as, ir vyras, ir vaikai nupaisem viska, ko bijom. kuo drasiau piesem mes su vyru ir aiskinom, ko bijom, tuo labiau isijaute vaikai. tiek visko islindo!!! ciut paskui tilpom i viena lapa:)))) paskui kiekvienas savo lapa suplesem ir imetem i zidini. cia galima improvizuoti - db ypac vasara galima lauke lauza sukurt tam reikalui arba paleist i upe su zvakutem, kaip per jonines. svarbu vaikams parodyti, kad tiki ju baimem ir yra dalyku, kuriu pats bijai. mums taip reikejo daryti, nes mergaite bijojo miegoti tamsoj, vis reikedavo palikti lempa kambary. po baimiu "sunaikinimo" praejo daugmaz savaite ir ji pati pasake, kad jau nebereik lempytes kambary:) ir jau beveik metai, kaip uzmiega pati be lempytes:)

    Elevina

  5. 2

    mano bijo skalbimo masinos, kai sukasi :), bijo dideles muses :)

    Aurvile

  6. 1

    na kazkaip nepastebejau dar kad kazko mano maziukas paniskai bijotu..

    nade

  7. 0

    nuo pusantru metuku kazkur tikrai paniskai bijo gitaros, ypac jei grojama. Bega kuo tuoliau rekdama ir asaros kaip pupos rieda. dabar 2.5 pati prieina kartais paklibina per stygas ir kartoja bijau bijau.

    Anonimas

  8. 0

    Manoji 2,5 metu bijo dideliu musiu ir dulkiu siurblio. tik ijungiu bega i kita kambari.

    Anonimas