Atsakymai

  1. 2

    mane pagulde kai buvo 41sav, tai sake kad jau nebeleis namo, nes nuo 41 sav guldo ir viskas

    Mila

  2. 2

    Mane gulde, nes buvo terminas gimdyti. Seip norejo isleisti namo bet as pasakiau, kad niekur neisiu, darykit ka norit, bet turiu gimdyti tai kita para man suleido skatinamuju ir pagimdziau grazu leliuka :). Nes kiek zinau pernesioti vaikelio yra negerai, nes vienai pazystamai buvo, kad vaikelis prisigere skyscio tai jam buvo kazkas su skrabdziu paskui santariskese gulejo, o kitai draugei buvo, kad vaikelis turejo problemu su akim.

    ZivileN

  3. 2

    Siaip laukia dar iki 10d,na o jei paskui vaikutis dar nesiruosia ateiti,tada jau guldo ir stebi ar net skatina gimdyma,beje po 40-tos savaites pas gine jau reiketu lankytis kas antra dienele.

    pavasarinuke

  4. 2

    Mane gulde:) ir dar savaite pragulejau ligonineje, kol pagimdziau:)

    vaida1983

  5. 2

    manau jei viskas gerai tikrai dar neguldo, liepia vaziuot namo ir laukti,duoda kelias dienas po tu keliu dienu liepia atvaziuot pasitikrint

    Milana69

  6. 1

    niekas jega nepaguldys, nes man gydytoja liepe kreiptis tik tada, kada prasides saremiai ar nubegs vandenys. Jei veluotu laikas, tai eiciau pas ginę ir ji patartų ką daryti.

    vinipukas

  7. 1

    na jei mato,kad nera reikalo gimdyves guldyti,tai ir neguldo..

    nade

  8. 1

    ne,tikrai niekas neguldo,nebent pati labai prasysi ar seip kas bus negerai.Atvazinesi kas diena ar kas antra ir apziures paklausys vaiko tonus ir viskas,dar ne laikas tai vel namo...o juk namie vis tiek ramiau,nei ligonineje tarp 4 baltu sienu ir vienai be seimos....:)))!!!

    geramama

  9. 1

    manes negulde, tik jau po termino kiekviena diena vaziavau apziurai ir ilgai nereikejo vazineti trecia vizito diena kirpo vandenis ir gimdziau:)

    Doviliuke

  10. 1

    jei viskas gerai neguldo duoda dar savaite termina ir tada jau ziuri ka daryt toliau

    simka