Atsakymai

  1. 6

    tikrai priklauso nuo situacijos t.y. ar zinia mama labai pradziugins ar kiek suglumins.. jeigu istekejus tad nestumas vienaip ar kitaip tai tiketas, todel tikrai nuotrauka ir linksmas anukelio pristatymas bus dziugi zinia, jeigu jauna ir netekejus na gal koki laiska reiktu parasyt isaiskint savo jausmus, t.y. uztikrint mama kad vaikelio lauki ir sugebesi juo pasirupint, na tieisog, kad jinai nesijaudintu, nes gi mamos visada nerimauja.

    gertruda

  2. 5

    o kiek tau metu? jei ne kokiu 16 tai nusiusk mamai foto ir pasakyk, kad cia jos anukas :D

    eaa

  3. 4

    visu pirma tai sveikinu:))) o toliau jau kaip pranesti,priklauso nuo to kiek tau metu,ar salia yra busimas vaikelio tetis,ar mociutei tai bus labai netiketa,ar visgi jos svajones tureti anuku issipildymas:)) jei zinai kad mama apsidziaugs,gali nusiusti ir nuotraukele su prierasu,kad cia jos busimas anukelis arba anukele,o gal su mama greitu laiku susitiksit ir galesi pati pasakyti tarkim per vakariene?sunku patarti kai nezinai tikslesnes situacijos,visgi tokios naujienos nei noredama ilgai nepaslepsi:)

    sandritute

  4. 3

    neblogas variantas su ultragarso nuotraukyte:) ir kitoj pusej parasyk "linkejimai mociutej";)

    Anonimas

  5. 2

    mano brolis tai pasake paprastai: sveikinu, tu jau 3 valandos kaip dar karta mociute. Praturejai dar vienu anuku. Tai greitaja teko kviesti... (beje, brolis uzsienyje)...
    manau kad geriau tikrai ne nuotraukyte siusti o paskambinti ir pasakyti...

    Anonimas

  6. 1

    mano mama taip pat gyvena uzsienije :) as tiesiog per skype parasiau, ir atsijungiau.., nes zinojau jog jos reakcija gali buti ne kokia, taciau labai nustebau po jos skambucio :) ji kaip tik dziaugesi .., manau tavo mama taip pat dziaugsis :P beja labai sveikinu :)!

    pupulia

  7. 1

    nusiusk ekoskopo nuotrauka ir vaikiskas kojnytes..ir parasyk laiskeli..mociute as jau pakeliui pas tave:)mama tikrai supras

    nade

  8. 1

    na mes su vyru sukvietem abieju tevus,ruosem pietus,ir pietu gale atnesem torta su uzrasu "SVEIKINAM BUSIMUS SENELIUS":):):)

    Anonimas

  9. 1

    nupirk kokia atvirute su angeliuku,ir rasyk vaikucio vardu ,labas mociute ir kokius grazius zodzius parink,paciame gale gali parasyti P.S." mamyte sveikinu,busi mociute"
    manau tikrai sugraudintu sirdele tavo mamai tokie kokie grazus parinkti zodziai su angeliuku ar mazo vaiko atvaizdu atviruteje

    Milana69

  10. 1

    as tai uzsienyje esu , o mama lietuvoj yra, man metu buvo kai pastojau 18m, bet kai pagimdziau buvo jau 19, tai paemiau ir paskambinau, tai skau mama gal atsiisesk tai sakau mamyt busi mociute, ir ji labai apsidziauge, su teciu , tai toks ir pranesimas buvo ;)

    mazjutia