• 14ats.

    Kaip manot ar pudrai yra galiojimo laikas?

    turiu sena pudra,vaikiukui subiniuka pudruot.. baigesi sudocrem ir mazylis susuto, as galeciau naudoti ta pudryte,jai jau kaskur 1 metai..

    kristale1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Na jos turi galiojimus,bet nemanau kad jum kas nutiks jei kelis kartelius papudruosit,kol nusipirksit nauja sudokreem'o buteliuka,beje galima ta talpa puikiausiai pakeisti paprastu krakmolu,taip pat labai puikiai padeda kai buna issutusi ruryte.

    pavasarinuke

  2. 3

    viskas turi galiojimo laika, pudra ne isimtis. senai islaikyta priemone gal ir as neisdrisciau naudoti vaikui, bet kaip sandritute sako ziurek kokios bukles ta pudra, gal isliko kokia ir buvo...

    romantike

  3. 3

    na siaip jos turi galiojima,gal kur mazyciais skaiciukais yra nurodytas ant pakuotes? as irgi sena daikta vengciau naudoti vaikuciui,bet tu ziurek kaip atrodo,ar nepakeite kvapo,konsistencijos?nes senos jos kai pelenai pasidaro...as tai visada nuo gimimo maziui naudojau pataisu miltelius ir issutimu nebuvo:))

    sandritute

  4. 3

    as asmeniskai nenaudoju metu senumo vaistu ar pudru. gi ne milijonus kanuoja,kad nupirkt vaistuku (o ypac vaikiukui) nuo issutimu

    redusis

  5. 2
  6. 2

    Manau, kad yra. As tai labai greit sunaudoju, tai net nesusimasciau apie tai,.

    Jorkaile

  7. 2
  8. 1

    jei ji buvo atidaryta,tai galiojimas jau bus pasibaiges

    ruta26

  9. 1

    zinau kad ne karve kainuoja, bet tos pudros niekada nenaudojau, o tepalas baigesi ir butent ta nakti maziukas pasuto.. jau nusipirkau nauja :)

    kristale

  10. 1

    na geriau uzberkite trupucio krakmolo..jis labai gerai padeda esant issutimams

    nade