Atsakymai

  1. 1

    turbūt gali būti uždegimas arba gal turi problemėle su inkstais būtina pasirodyti daktarei

    xxxxx

  2. 1

    na mano nuomone tau yra kazkoks tai uzdegimukas..gal kur perpute vejas .geriau nueik pasirodyk ginekologei

    nade

  3. 1

    manau laikas pas daktarus,jie tau tikrai atsakys nei mes cia daktares:):):):)

    Anonimas

  4. 1
  5. 1

    Na šiaip dar dešiam šone gali būti ir apendicitas,bet čia turėtum būt ju nesituštinus kelias dienas ir tas skausmas būt pastovus o ne pasišlapinus.O šiaip gali būt daugybė priežasčių,gali būt ir paprasčiausiai kad pūslę kiek peršalai.Siūlau pas gydytojus kreiptis.

    Vilmiene

  6. 1

    Is kurios puses ,ar is prieko ar is nugaros. Is nugaros skausmas -tai inkstai. O virsutinej pilvo srity , desinej pusej - tulzes pusle. Ten dazniausiai turim prisideje akmenuku. Bet su slapinimusi nieko bendra.

    Linute39

  7. 1

    man buvo taip pat kaip aurvilei, dvi savaites sona skaudejo, o po to pakilo temp iki 40 laipsniu ir tiesiai i ligonine, tada jau laukiausi, buvo inksto uzdegimas, skaudejo ir slapinantis.

    daina

  8. 1

    gal kartais inkstai ? Nes as nesupratau, kad man jie skauda, tai uzdelsiau..Pakilo temperatura iki 40. Teko gultis i ligonine. Man taip buvo blogai, kad norejau jau net sokt per langa. :))))

    Aurvile

  9. 0

    as kaip laukiausi gal 9 savaite, man labai skaudedavo kaip slapindavausi taip pat desini sona, taciau daktare pasake jog reikia dazniau eiti i toleta, o ne uzdelsti

    pupulia