Atsakymai

  1. 2

    nebutinai nestumo pozymis.pasidaryk gimdos tepineli ir issitirk ginekologiskai.(uzsimink butinai kad pateplioja rudai )

    Pearl

  2. 2

    aha man ir taip buna, bet gine nieko blogo nesake apie tai

    estela24

  3. 2

    Na šiaip man tai buvo,kad jau pastojus vistiek susirgau(dar nežinojau kad laukiuos jau),bet mm buvo labai jau ne gausios ir truko tik kelias dienas kai įprastai būna ilgokos,bet jokiom kitokiom spalvom netepliojo.Paskui gydytoja paaiškino,kad paprasčiausiai pastojau prieš pat mėnesines tai jos dar ir prasiveržė.Bet tavo atveju,jei mm buvo kaip įprastai,tik kad gale keistos išskyros buvo tai ne manau,kad čia nėštumas.Aišku būna visaip:)

    Vilmiene

  4. 2

    Juk turi organizmas issivalyti po tavo periodo. :) Nemanau , kad tai nestumas. :)

    mela

  5. 2

    nepergyvenk tu tikrai nesilauki,pas mane lygiai taip pat pirmom dienom kraujuko spalva vienokia o paskui jau kaip jos baiginejasi tai bega tokios tamsios i ruduma kaip tu pavadinai isskyros.Nieko cia baisaus

    oksaniukas19

  6. 2

    Cia tipiskos mano menesines. Visada taip sergu (sirgau kol nepastojau), taip kad nepergyvenk, garantuoju ne nescia. kad ir kokios menesines bebutu, jei jos yra, tai tikrai ne nestumo pozymis :)

    Anonimas

  7. 2

    na tikrai ne nestumo,dazniausiai nestumo atveju menesiniu visai nesulauktum:) juk visada sergant pirmom dienom buna gausios isskyros,paskui mazeja ir sviesesnes darosi..

    sandritute

  8. 2

    Gal cia nesvarumai,dar vis valosi!

    korile

  9. 1

    Gali buti,kad ir nestumas,patarciau savo ginei pasirodyt.. Man pvz.taip ir buvo per sirgima tepliojo tepliojo tik ir nesupratau kas cia man,pamaniau kad ciklas sutrikes :) Bet poto paaiskejo,kad leliuko laukiuosi.. :)

    maze

  10. 1

    man tai rudos išskyros pradeda rodytis pirmą menstruacijų dieną, tai normalu, nes taip organizmas išsivalo

    anenija