• 15ats.

    Kaip graziai paprasyti poru, kad nesiglamonetu prie stalo?

    Neuzilgo bus musu mazosios krikstynos, kvieciam draugus ir artimuosius, tik beda ta, kad draugai savo porose visada visur buciuojasi, meilinasi, snibzdasi, o mus tai labai nervina ir negrazu prie stalo ir geda pries artimuosius. Nekviest ju negalejom, nes tai vaikystes draugai, tik va merginas susirado tokias kurios visur ir visada reikalauja demesio. Mano galva tai nepagarba kitiems, o kitas dalykas tai jei yra kompanijoj turim visi buti kompanijoj, o jei nori pabut vieni ir burkuotis tai tada reikia but vieniems. Jie musu sita poziuri zino, taciau kaip suprantama jiems vienodai.Ka apie tai manote, ar susiduret su tokia situacija? Kaip graziai pasakyti kad bent per mazutes krikstynas taip nesielgtu?

    adkiaKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Zinai, reiketu iejus sveciam juoku forma papasakoti instrukcijas.pries kriksta sveciams galima surasyti ant graziu lapeliu, na tokie kaip teatre buna ar pan. ale informacija, kazka i repertuara panasaus. PVZ.: Kad, ursimanius pasiglaustyti,pasiglebesciuoti,ar kitaip rodyti savo lipsnuma yra atskiras kambarys ir pan.... na galite grafom suskirstyti. Galite paimrovizuoti su tekstu, bei surasydama dienotvarke... Na as bent jau taip dayciau... AS tiksliau tiesiai pasakyciau, kad nesiglebesciuotu, bent jau prie stalo. Nes as zeriu tiesiai i akis viska ka manau, dazniausiai niekas del mano tiesmukiskumo nepyksta :)))

    Anonimas

  2. 3

    na as esu tiessmukiskas zmogus,todel per mano vestuves nebuvo jokiu glmoniu.meiles isireiskimu..nes tiesiog buvu perspejusi,kad cia ne vieta,tai daryti..

    nade

  3. 3

    na jei jie geri draugai tai pasakyciau, tiesiai sviesiai, paprasyciau elgtis padoriai.

    Aurvile

  4. 2

    Na jei jau zino jusu nuomone ir visviena jos nepaiso,tai as paprasciausiai ju ir nekviesciau,kam tokie draugai,kai negerbia jusu.

    pavasarinuke

  5. 2

    Na jei jie tikrai geri draugai, tai turi klausytis jusu prašio manau. O jei neareguoja,tai išvis jų nekvieskite į savo šventę,kur jūs turėsite nepatogiai jaustis,gal supras savo elgesį.

    Deimax

  6. 2

    as manau, kad draugams viska galima sakyti, nes jei ne - tai kokie jie draugai? bandyciau graziuoju, jeigu neiseina - piktuoju tada. pas mus kazkas daugmaz panasaus yra su vienu giminaiciu - vyro dede jis yra, siaip viskas gerai, bet kai padaugina alkoholio, pasidaro nebeimanoma. va db per sventes buvom sodyboj, mes, ir vyro sesuo, turim sunis, visi zino, kad negalima duoti kaulu vistienos, o tas specialiai duoda. viena teta paprase graziai - neklauso. tada as jau balsa pakeliau - supyko matau, bet vistiek po stalu duoda. tai tada jau seses vyras mandagiai, bet rimtai pasake liautis. pas mus iprasta keliems pabandyti su juo tvarkytis, turim savo "vaidmenis":)))) ir kazkuris buna suveikia :)

    Elevina

  7. 2

    Manau geriausia tai mandagiai pasakyti ir paprasyti apie savo pageidavimus ir tiek.
    Is kitos puses, nematau nieko bloga, jei ir sedint prie stalo vaikinas savo mylimaja apkabina, trumpam priglaudzia ar paksteli i zanda, svarbu kad viskas butu subtiliai ir kulturingai. Aisku, jei tas glebiasciavimasis nepadorus, ir negali ranku atitraukt viens nuo kito per visa diena, tai jau gali pradeti erzinti.

    kvapni_feja

  8. 2

    teko matyti tokiu balandeliu, kurie nesupranta kas galima ir kas ne, jiems matyt tevai neisaiskino , o gal net neauklejo, todel jus turit pilna teise juos perspeti, kad prie sveciu to nedarytu. As pamenu net pas drauge sedint keturiese, neleidau to draugui daryti, jis bande pabuciuoti. kada atstumiau jis baisiai supyko sakydamas kad as jo nemyliu ir nesuprato, kad tai nemandagu. Tuomet net is sveciu pabegau ir pykscio...

    vinipukas

  9. 2

    na ir mes esame su tuo susidurę,net man pačiai būna nesmagu,bet pasakyti nedrįstu,bijau įžeisti

    okse0711

  10. 1

    Hmm, pazystama situacija. Turiu ir as 2 poras pazystamu, kurie prie bendro stalo vienas kita ivairias uzuometas nesigedyja numesti. Vienas kitam braskes laizyti duoda.. Apsigraibo.. Akis nors po stalu deti reikia.
    Su tais draugais niekaip nekovoju. Kiti kurie drasesni juos per danti pertraukia. Jiems ne motais-daro ta pati.. Labai jau isimylejelius vaidina..

    Imbiere