• 12ats.

    Kaip pripratinti kudiki prie lauko vandens maudyniu?

    Buvome prie juros, tai mamos savo kudikius kisa i vandeni, tie cypia is laimes. O mano rekia, tik koju pirstus imirkes i vandeni:)Kaip pripratinti prie salto vandens?mums 6.5 men.

    liutukasMaudynėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    o aš manau,kad visi vaikučiai individualūs,matyt jis nemėgsta vandens,tai ir nekiškit.maniškių negalima ištraukti iš vandens,suneliui 2,7m, o dukrytei 11men.

    okse0711

  2. 2

    na as manau,kad tokio amziaus kudikiui dar anksti butu saldyti juros vandenuke..jiems tiek tereikia..ir tuoj koki uzdegimuka pasigaus..as nerizikuociau..

    nade

  3. 2

    Na tikrai nematau nieko keisto-natūraliai vaikiukas reaguoja.O ir kam į šaltąvandenį būtinai dar tokį mažiuką pratint?mūsų dukrytei jau gerit 2 metukai ir šiemet pirmą kart išsimaudė ežeriuke,bet vanduo buvo tikrai šiltas ir tai ne iš pirmo ar antro karto įsidrąsino.dar labai priklauso kokios maždaug temperatūros vandenuke įprastai maudai vonioj-nes jei gerokai šiltam tai ir negerai į šaltą jūros vandenį-gali labai greit peršalti.

    Vilmiene

  4. 2

    na pilnai tikiu kad verks juk vaikiukas dar toks maziukas...metuku dvieju metuku vaikuti sunku i salta vandeni isprasyti ibristi o cia leliukas neiprates aisku verks...geriau koki baseineli pripilk juros vandens pasildyk ir tada bandyk ideti vaikuti,nebus tokios stiprios baimes jam ir salcio...uzaugs vaikutis ir jei daznai busite prie juros pripras prie salto juros vandens.

    Pearl

  5. 1

    visi vaikuciai skirtingi, tad vieniems iskarto patinka pliuskentis, o kitiems gali visai nepatikti. juk nieko cia keisto. jei vaikas nenori tai ir nereikia, gal ateis laikas kai jis nores ir negalesit atitraukti nuo vandens

    Mila

  6. 1

    turbūt vaikutis nemėgsta vandenuko ,todėl ir verkia

    xxxxx

  7. 1

    mes pripylem i lauko baseinuką labai šilto vandens 37, tai vaikas be problemu priprato ir net islipti nenorejo.

    vinipukas

  8. 1

    jei bijo jokiu budu ir nekiskit y vandeni ypac toki mazuti. mano mergytei rudeni bus 3 metukai ir tik siemet pirma karta pabraide. kaip kazkuri mama sake vaikai visi skirtingi.

    vestina

  9. 1

    as asmeniskai net nematau reikalo kam toki maziuka reikia pratinti prie salto juros vandens ypac jei maziukui tai nemalonu, kiekvienas vaikas individualus ir kodel mes norime juos padaryti tokiais ''kaip ir visi'', vienas dziaugiasi vandenyje, tai o jazau mano rekia, na ir kas, vadinasi vaikuciui nepatinka, duokite jam laiko, juk visas gyvenimas pries akis:))

    Lukniukas

  10. 1

    Tai manau ir nereikia pratinti,jei vaikas nenori,ateis laikas,kad pats pripras ir gali buti ,kad tik vandeny ir mirkt nores...

    geramama