• 11ats.

    Kai tenka vaziuoti automobiliu su kudikiu per karscius, kaip saugot nuo perkaitimo, skersvejo?

    Sveikos. Norejau paklausti del vaziavimo su masina, kurioj nera kondicionieriaus. Esant tokiems karstiems orams, kaip keliaujat masina, kad vaikutis nesukaistu, bet ir neperpustu. Turiu omenyje ar atidarot viena langa, visus, liuka ar kaip? Mano leliui menesis.

    reda831-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    galima vesiau aprenkti leliuka,o kėdutė jei yra su gaubteliu galima ji uzdengti ir praverti langa

    xxxxx

  2. 4

    Svarbu kad vejas nepustu jam tiesiai i veiduka.ir sustoti teks,kas 2-3 val kad vaikiukas pramankstintu kojites.Sekmes kelionej

    sandi

  3. 4

    Atidarome viena langa masinoje, dazniausiai is vairuotijo puses.

    ZivileN

  4. 3

    pries lipant su vaikais tai ijungiu kondicionieriu kokiia 10 min, kad masinoje butu ne taip karsta, o tik po to sedu i masina..

    vejune

  5. 2

    as rinkdavaus vesesne diena kelionem, nes masinoj nera kondicionieriaus.

    Aurvile

  6. 1

    visu pirma per tokius karscius niekur nekeliaudavome,jei butinai reikedavo ta dienai kai lbai karsta tada vaziuiodavome anksti ryte arba vakarop.bet tikrai ne paciame dienos viduryje kai kairstis nepakeliamas,o juo labiau tokio amziaus vaikai labai greit perkaista,gali gauti silumos smugi...manau visiem yra imanoma atidet keliones automobiliu tokiu karstu metu

    Milana69

  7. 1
  8. 1

    prasidarau viena langa..ir dedu ant langu apaugas nuo saules

    nade

  9. 1

    nu tenka pavaziuoti, kad ir per karscius, tai mes atidarom abu langus gale. ne iki galo, bet pastebejom, kad taip nebuna skersvejo. karsciau buna mums patiems su vyru prieky, bet leliui nebuna skersvejo.
    o siaip as duodu 5 lasus vitamino c kas ryta leliui. yra kudikiams skirti, gerem, kai buvo biskuti persales, daktare sake, kad galima duoti ir kasdien, stiprina organizma.

    Elevina

  10. 1

    na man tas vaziavimas per karscius tai gerokai nervus patampo, nors vaziuojam tik 8 km. iki seneliu mazyle aprengiu vesiai, bet vistiek visa sukaista,israusta,net varva jai 1 metukai, pradarom vos langa,nes gydytoja kategoriskai liepe neatidarineti langu, o tolimesnes keliones kol kas atsisakem, o jei vaziuosim prie juros tai tik velai vakare arba anksti ryte kad nebutu karsta.

    barskute