Atsakymai

  1. 3

    man zinok,po gimdymo ilga laika buvo laaabai gausios menesines..o dbr jau viskas susitvarke

    nade

  2. 3

    O gal tau ne menesines, o kraujuoji, man taip buvo. Jei tikrai labai daug kraujuoji kreipkis i gydytoja. Patikrins gimda, gal neissivale gerai.

    adkia

  3. 2

    man ir buvo ziauriai gausios ir truko net 9 dienas. buvau pas daktare galvojau gimda neissivale, bet pasirode, kad cia tokios gausios ir ilgos menesines. tik susirgau 3 men.po gimdymo.

    lip2kas

  4. 1

    Na nera taisykliu, ar po gimdymo pirmos menesines turi buti gausios ar ne, juk kiekviena moteris skirtinga, taigi viskas skirtingai ir buna.

    Indruke

  5. 1

    gausios mėnesinės odar po gimdymo ira visiškai normalus dalykas

    xxxxx

  6. 1

    manau tai visiskai normalus procesas po gimdymo dar valosi gimda, o ir kai kurioms moterims pagimdzius menesines tampa gausesnes.

    barskute

  7. 1

    Dazniausiai ir buna atvirksciai,man pries pastojant jos guvo negausios,o kai pagimdziau tai gausios,bet buvo tik kelis menesius taip ir po to viskas normalizavosi...Vienas dalykas tai gerai jog budavo skausmingos menesines,o po gimdymo ne tokie skausmai,viskas lengviau.

    geramama

  8. 1

    tame ir beda kad pries gimdyma jos buvo ne gausios

    astuliuke86

  9. 1

    man ir taip buvo bet susirgau tik po 3men

    raminta

  10. 1

    Nesvarbu ar tu po gimdymo ar ne kiekvienai buna skirtingai, pas vienas jos gausios, o pas kitas ne. Manyciau, kad normalu. Jei panasios buvo meneines pries pastojant.

    ZivileN