• 9ats.

    Ar reikia sunerimti, jei rytais pas vaiką prie akyčių būna susikaupę išskyros?

    Ankščiau to nebuvo, todėl labai susirupinau, kad nebutu kokia infekcija. Gal ką zinot apie tai? Jos nesausos kaip traiskanos, o tąsios.

    vinipukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Pas manaja irgi kartais buna tasios traskanos, sviesios, manau, kad normalu, bet jei daug ir kas ryta, o dar puligos tai manau kreipkites pas specialista.

    adkia

  2. 3

    na as manyciau,kad vaika vejelis perpute ir tiek..paplaikite ramunelemis akytes ir praeis

    nade

  3. 3

    na mum taip kai buvo tai daktare liepe su ramuneliu nuoviru valyt

    simka

  4. 2

    mus gydytoja sake,kad nera problema

    juratele

  5. 2

    ramunėliu nuoviras turėtu padėti išsikapstyti iš šios bėdelės

    xxxxx

  6. 2

    Galima tiesiog praplauti su ramuneliu nuoviru. Arba senesni zmones sako, kad labai gerai su vaiko "siusiuku" praplaut. Jis dezinfekuoja. Mano mazyliui irgi buvo. Is pradziu nekreipiau demesio, o veliau kai vis nepraeidavo ir karta mazyliui net atsimerkti sunku buvo, tai daktare israse lasiuku i aki. Kol juos lasinau gerai, o kai tik nustojau, kita ryta vel pilna traiskanu. Tada isbandziau senu zmoniu patirti - ir padejo po kokiu triju praplovimu.

    Jorkaile

  7. 1
  8. 1

    pas mus irgi buvo,,kazkaip paploviau su ramunelims akytes ir praejo

    nade

  9. 1

    mes esam tureje uzdegimuka akytes, tai tasios traiskaneles buvo pradzia, bet palasinom torbicilio berods ir praejo. aisku, reikia tartis su gydytoja tais reikalais. traiskaneles pasitaikydavo anksciau - gausu ju budavo, o db mums jau 7men ir nebeturim tos bedos. visada turedavau ramuneliu nuoviro, kas ryta valydavau akeles. bet manau, kad su laiku issivalo akytes ir praeina. tik reikia visada valyti nuo akies krasto lyg nosytes.

    Elevina