• 13ats.

    kaip islaikyti draugyste per atstuma?

    labas mamos :)siryt susimasciau sita tema:) turiu pora artimu draugiu gyvenanciu uzsienyje ir dar kelias artimas biciules cia LT, bet kituose miestuose. daznai buna apmaudu, kad nesigauna bendrauti taip intensyviai, kaip noretusi. sykiais apima liudesiukas, kai nebuna moteriskos draugijos "cia ir dabar" kai to labiausiai reikia, kai negali susibegti kavos puodeliui ir paplepejimui kada panorejus ...
    ar jus turite tokiu "tolimu" draugysciu? kaip sekasi palaikyti rysi? gal turite kokiu ritualu ar nerasytu taisykliu ? :)

    MeskeriotojaSu draugaisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tikrai nemazai draugiu isvykusios i didmiescius ar net svecias salis gyventi,su vienom palaikom rysi,su kitom,ne.Manau tai naturalu,su tom kuriom vis dar bendraujame,tai gan daznai pc susirasome,susiskaipiname,o gryzus ir susimatome,buna kad ir patys i svecius uzsukame aplankyti ir pasisveciuoti :)

    pavasarinuke

  2. 3

    tai juk tikros draugystes nedingta ir atstumas ju neisskiria. kai as isvaziavau gyventi i ispania su drauge nebendravom metus laiko, kai gryzau atostogoms i lietuva atstiktinai susitikom ir vel bendraujam graziausiai, tai asgrystu i lietuva, tai ji pas mane atvaziuoja, palaikom rysi skype. kai nori bendraudrauti ir draugauti juk problemu nekyla.

    wiktoriuke

  3. 3

    Laikas ir atstumas patikrins ar Jusu draugyste tvirta.As esu Londone, nemazai draugiu liko Lt, bet artimai bendraujame tik su viena, kita superine drauge Airijoje, su ja taip pat vos ne kasdien susisiekiame, dabar juk deka internetiniu ir mobiliu erdviu galima susigaudyti vieniems kitus bet kur, reikia tiki oro tureti, o kazkokiu specialiu priemoniu nesiememe, tegu vyksta viskas taip, kaip turi vykti:))

    Lukniukas

  4. 2

    galiu pasakyti,kad atstumas tikrai isskiria...bent man taip...

    gintarep

  5. 2

    mano visos drauges dabar per atstumą, nes issikeliau trumpam i uzmiesti. ir galiu pasakyti, kad bendravimas nutruko, kad mane labai skaudina, juk yra telefonai, skypai, bet jos visos atsiribojo, nes as su mazu vaiku joms gal neidomi...liudna siek tiek

    vinipukas

  6. 2

    na pas mane yra daug draugiu uzsienyje ir toli nuo manes,bet ir pastebejau,kad nebera tokio bendravimo..kazkaip laikuii begant truksta tas rysys..nes atsiranka kitu draugiu

    nade

  7. 2

    Pritariu Lukniukui kad atstumas patikrins draugystes tvirtuma.Galiu pasakyti is savo patirties...Draugystei gali buti daug issbandymu,kad ir kokie isbandymai bebutu tikra ir tvirta draugyste iveiks viska,o netikros atitols ir atsisejos.pvz as turejau geriausia drauge 11m ir ka jus manot viena diena eme ji mane apsmeize ir isdave mano paslaptis vyrui...ir jau beveikk 3m kaip esame ne tik kad nebedrauges,o net prieses.Prikure net tokiu nesamoniu mano vyrui,kad as kabinu jos naujaji vyra.Pasimokiau,kad paslapciu negalima patiketi,net geriausiai draugei nes nzn kas gyvenime jai uzeis.Ir seip daug draugiu netekau,nes jos nemegsta mano vyro.Tod sakau turiu pazystamas o ne drauges.Ir turiu tik viena drauge ir ji uzsienyje jau tai mes skype bendraujame.

    lineja85

  8. 2

    Taip, tiesa, daug zmoniu isvaziavo.Viskas keiciasi, ir mums likusiem ju truksta. Jiems taip pat. Bet tikros draugystes taip paprastai neisblesta.Zmones susirasineja, kalbasi skaipu,siuncia vienas kitas nuotraukas, gryze- skuba susitikti.
    Aisku,gaila, nutolsta kiti. Su tuo reikia apsiprasti.

    Linute39

  9. 2

    turiu ir as tokiu draugysciu. viena drauge uzsienyje, kelios kituose LT miestuose. su uzsienyje esancia nuolat bendraujam skype, o kai grizta i LT stengiames visada susitikti, o kituose LT miestuose gyvenancios drauges kartas nuo karto grizta i savo miesta, kur as ir gyvenu, aplanko tevus, giminaicius, tai susitinkame tuo paciu ir mes, leidziame laisvalaiki. kartais aplankau ir as jas, ir siaip palaikom rysi internetu, telefonu... o kaip islaikom draugyste net nezinau, esam drauges nuo vaikystes, tad kur bebutume stengiames bendrauti ir kiek imanoma dazniau susitikti, tad kartais net nepasijaucia tas atstumas... o be to yra geru dar draugiu gyvenanciu tame paciame mieste, tad ilgetis ir gedeti ne visada yra kada :)

    romantike

  10. 1

    labai sunku islaikiti islaikiti per atstuma

    kazenka