• 9ats.

    Ech tos menesines.:(

    Sveikos. gal galite patarti ./ Siaip sergu kas 28-29 dienas na kitasyk buna jog ir 30d..praejo tas 30d kaip nera taip nera menesiniu. Siaip dietos nesilaikau, bet truputi pasportavau . Na su dviratuku . Bet labai abejoju jog nuo to galetu buti. Na o siaip saugojaus as visalaik. Tiktais dar vienas toks klausimelis kankina . Ar galetu menesinems taip pakenkti "saves patenkinimas"?Aciu visoms uz atsakimelius .;}

    mama_leKiti klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Manau sportas ir tie karsciai cia itakos turi,o saves tenkinimas cia ne prie ko ;)

    pavasarinuke

  2. 2

    na saves tenkinimas nekenkia menesinems..manau,kad vertetu pasidaryti testaa.

    nade

  3. 2

    praejusi menesi man menesines velavo daugiau kaip savaite, skaiciuojant nuo 28 dienos. taip ir nesupratau kas buvo negerai ir nuo ko, bet svarbiausia susirgau :) jei del nestumo rami, lauk iki 2 savaiciu (nors nemanau, kad tiek lauksi ;) , o tada jau nueik pas ginekologe. o tau skauda pilva, darosi kas nors negerai?

    lip2kas

  4. 2

    tai sakykim jos buvo reguliarios,bet gal cia tik si menesi taip,arba tiesiog pakeitei kazka,mityba,mazai poilsio ir viskas labai greitai gali pasikeisti,...butu idealu jei visada butu reguliarios,bet mazai manau taip kam yra...Na jei veluos,dar ilgiau,kreipkis i ginekologe ar bet testuka pasidaryk,juk maza kas :)

    geramama

  5. 2

    na saves patenkinimas tai tikrai neturi itakos menesinems:) o jei saugaisi ir nestumo tikimybe mazesne,gal tiesiog koki stresa turejai,ar nervinais del kazko ir suvelavo tavo dienos?na jei dar kokia savaitele nesulauksi,jau gali ir nestumo testa nusipirkti..

    sandritute

  6. 1

    o gal vartojai kokius vaistus ar vitaminus, buna kad nuo ju sutrinka. esu isbandzius kad citrina ar vitaminas c nutolina menesines kai kurioms. o jei neramu nueik pas ginekologe.

    wiktoriuke

  7. 0

    Padekit mamytes jau kaip 6 diena veluoja menesines

    mama_le

  8. 0

    Ne jokiu vitaminu , siandien ryte pasidariau nestumo testuka, ogi nieko neigiamas tik viena juostele...;(nebezinau ka daryti ;(

    mama_le

  9. 0

    Ne nieko neskauda nei galvos nei pilvo .;(siandiens jau kaip menesis ir 2 d. nesusirgus sedziu .;(

    mama_le