• 21ats.

    Kaip jums mano kersto planas?...

    Tai va,as dbar busiu vienisa mama nes mano princas ant balto zirgo nusiplove,nors kartu pragyvenom3metus,man 6 men nestumo pareiske darytis aborta ,pazemino ir sumaise su siukslem ,zodziu sumaniau kaip atkersyti,turiu jo pasa ir teises kuriuose jo foto tik duomenys skirtingi,supraskyt suklastotos teises.gyvenam uzsienyje,kaip manot kas jam butu uz tokius darbelius ir kas butu man,juk as kaip istatymu pazeidimu bendrininke skaityciaus.ar jus tuo pasinaudotumet,mano situacijoj?dokumentai originalus,as juos pasisavinau,bet jis to nezino.

    gerimantaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Tikras bjaurybe taviskis,bet as tai nekersyciau,cia ne mano stilius,as geriau nuryciau ta karteli,bet tikrai tikiu kad jam dvigubai,trigubai ar net desimteriopai uz toki poelgi bus atlyginta.

    pavasarinuke

  2. 6

    cia matau labai didele reiksme duoda sviezios emocijos...visada norisi atkersyti ypac kai tokioje situacijoje pakisa koja mylimas zmogus ir padaro nedovanotinu klaidu.bet tu pati neskubek, apmastyk viska ir tada jau spresk ka tau daryti.vien kerstu visko neispresi.visgi bus bendras judvieju vaikutis...ir tikrai reikes su juo susitikti (kad ir vaikelio dokumetu tvarkymui ir pan.,prisiteisti elementams pinigeliu..)

    Pearl

  3. 5

    Dziaugis ir lauk mazo angelelio! O tokiam "vyrui" kuris nuo savo vaiko nusisuko,nubaus kaskas virsesnis uz mus.Sekmes tau!

    sandi

  4. 5

    As tai iseisciau kur nors pas tevus ar dar kur nors, kad jis nieko nezinotu, o prie busimo vaikelio kai jis gims is vis neprileisciau. Jis nevertas buti to vaikelio tevu.

    ZivileN

  5. 4

    su kerstu palauk... Visada spesi atkersyt. Turi viska gerai apgalvoti, ar tai nepakenks Tau, Tavo vaikui... O jei prasides teismai, Tavo bukle dabar nepriimtina kerstui. Galiu palinketi tik stiprybes ir pasakyti, kad viskas bus gerai.

    Aurvile

  6. 3

    Na aš taip pat nekeršyčiau-gyvenimas anksčiau ar vėliau už tokius dalykus atseikėja...taip kad neišsisuks ir jis,o tavo keršto planas-namanau kad reikalingas.Tikrai,[abandyk dabar galvot apie kūdikėlį,jo sveikatytę,būklę-juk kad jam būtų gerai,turi gerai jaustis pati.Numanau,kad sunku tvardytis,bet po truputį pabandyk dėl tavo ir tavo vaikelio ateities.Tikiu,kad turėsi gražų,sveiką leliuką ir kuo puikiausiai susitvarkysi gyvenimą ir be to taip vadinamo vaiko tėvo,o jis kada nors nagus iki alkūnių nusigrauš....Stiprybės ir sėkmės:)

    Vilmiene

  7. 3

    nekersyk, jis nevertas tavo energijos, tavo nervu, tavo pastangu ir demesio (kad ir neigiamo). pagalvok, kad tavo sunkios mintys, tavo pyktis persiduoda mazyliui pilvelyje, juk jis viska jaucia ka jauti tu. pasaugok ji, kiek imanoma stenkis vyti juodas mintis salin. o ta nieksa uz tokius darbus pats gyvenimas pamokys. lazda visad turi du galus. ir tas kitas galas jam dar taip voztels ir be tavo pastangu. pamatysi.
    as patarciau nekerstauti .... kerstas tik tam momentui saldus, o paskui .... ateis tustuma ir pasibjaurejimas savim. buk stipresne uz ji, nepasiduok jo juodai itakai. jei jis menkysta - tai lai sau ir buna toks. o tu dabar esi reikalinga savo mazyliui. jis dabar NR.1 tavo gyvenime.
    jei turi tikru draugu - semkis stiprybes is ju, arba is protingu knygu. galiausiai nusiraminima gali rasti sau maloniuose darbuose .... tik nepulk i kersto liuna.
    Laikykis! Rasyk i mamanija, jei tai tau padeda, mes palaikysim bent zodziu :)

    Meskeriotoja

  8. 3

    Busima mamyte! turi nurimti ir pradeti galvoti apie save ir savo leliuka. Maziau pykciu, nes gims piktas leliukas. :))) tikrai tikrai.
    O su tais vyrais,tai dieve padek.... Tegu ji jis ir nubaudzia.

    Linute39

  9. 2

    kerstas gimdo kersta... nebuk toks ziaurus zmogus,nes vaikas pasiims dvigubai...
    beto negalima sitaip issidraskyti,nes nezinai kas gyvenime dar laukia,gal tau dar reiks jo pagalbos,o gal dar susitaikysit,vistik gal nores bendrauti su vaiku,o tu busi padarius toki bjauru poelgi,bet ir siaip nemanu,kad tavo planas labai jau vykes...visos nuoskaudos laikui begant uzsiglaisto ir nebeskauda,o kai imama krsyti vienas kitam atsiranda neapykantos jausmas,o tai labai blogai...
    neverta sitaip draskytis,viskas eis ir praeis,tavo pyktis ir skausmas taip pat praeis, jei iseina tai tegul ir eina,kam laikyti, matyt jis ne tavo zmogus...o jei dar sitaip iseidamas negraziai padaro,tuo labiau turi ji is savo gyvenimo isleisti...
    ne tu pirma ir ne paskutine kur vyras palieka besilaukiancia,nors db gal atrodo,kad esi vienisa tokia, bet tikrai ne,uzauginsi savo leliuka,turesi atrama visa gyvenim,jis taves tikrai nepaliks,cia garantuotas dalykas,
    na bet jei rodysi vaikui toki didziuli kersto nora,tai vaikas irgi zinok mokosi is tevu,ir visi vaikai yra tevu elgesio atspindziai... matau is saviskio :)

    Milana69

  10. 2

    na tavo vyras tikras skystalas..na o as vietoj taves nenaudociau pries ji jokiu dokumetu,nors ir jie suklastoti..tiesiog manau labai kvailai pasielgtum..ir po to tektu po policija iki pat nestumo galo tasytis..ir dar vaikeliui tik pakenktum..kas tau is to,,kad tu ji iduosi policijai?pagalvok ar geriau bus?

    nade