• 27ats.

    kaip manote kas seimoje turi turet aukstesni issilavinima moteris ar vyras?Ar jusu ir jusu partnerio issilavinimas skiriasi ar tai nesukelia problemu?

    Mes abu tik vidurine baige, nes pradejome versla, galvojome, jauni su isislavinimu ar be jo vistiek darbo negausim, dabar jau vyresni ir be to su vaikais tai gal solidziau atrodome, tad valdiskas darbelis gal visai ir nieko butu, tad reikai mokytis, bet su vaikais galim rats laiko tik vienom studijom, tad pykstames kuriam geriau, nes abu norim.

    vejuneDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mums tai visiškai nesvarbu

    xxxxx

  2. 3

    na mes abu su aukstuoju, bet seimoje manau, kad aukstasis reikalingas vyrui, juk gali labiau isjaust i karjera, vaziuot i komandiruotes ir daugiau uzdirbt. Moteriai prie karjeros plius dar namai, vaikai, nors visokiu yra, kur pirmoj vietoj karjera pastato savo gyvenime.

    adkia

  3. 2

    aciu uz atsakymus.. buvo idomus ir pamastymo verti komentarai.. ko gero leisiu vyra studijom.. as gal kada veliau kai vaikai praaugs ir perims versla:))) tada laiko bus ir man..

    vejune

  4. 2

    Nezinau kaip kitose seimose,bet musu seimoje skirtumo nejauciame,as su aukstuoju maniskis be jo.
    Pritarsiu cia pasisakiusioms,kad viskas priklauso nuo zmogaus,o ne nuo popieriaus,nes kartais ir issilavines zmogus buna begalo grubus,(taip zinios duoda daug,bet kaip tu tai panaudosi priklausys nuo taves,kartais aukstu mokslu nebaiges zmogus zino daugiau nei studijaves.)
    .

    Asteja

  5. 2

    as taip pat drysciau labai pasigincyti,kad dabar aukstasi issilavinimas nieko nereiskia ir su juo maximose dirba :)
    labai daug kas priklauso nuo to kokia specelybe pasirenki,paklausia ar ne,jei ne tai tikiu,kad darba susirast tas pats kas ir be spec

    Milana69

  6. 2

    musu seimoje vyras kita met tures aukstaji issilavinima(paskutiniai meteliai)o as aukstojo neturiu tik profesini.bet baigus vyrui uz kokiu metu ar dvieju tikrai noreciau ir as savo svajoniu spec igyt,ne bent jau paskutiniu meti ji yra mano svajoniu spec tai -aplinkosaugos inzinerija.
    jokio skirtumo nejauciam seimoj

    Milana69

  7. 2

    aš turiu bakalurą, o vyras tik baigęs vidurinę ir turi profesinį išsilavinimą - bet dėl to tikrai jokių problemų nekyla - juk kai tuokėmės tai jau žinojom kas ir kiek mokėmės :) be to, jis uždirba daug daugiau pinigų be išsilavinimo aukšto, nei kad aš su aukštuoju

    Ineta_

  8. 2

    As turiu aukstesnyji o vyras neturi nes mete mokslus. Jokiu problemu del to neturime, viskas priklauso nuo santykiu ir nuo paziurio i vienas kita.

    Svetusia

  9. 2

    na siaip manau moteriai buitina buti daugiau issilavinusiai..as uz vyra esu daugiau pasiekusi r tuo didziuojuosi:)

    nade

  10. 2

    musu seimoje aukstasis isvis nieko nesudaro, nors as ji baigusi i vyras tik profesine. mes gyvename uzsienyje ir abu dirbam sunkius darbus. maniskis nusprende dabar studijuoti uzsienyje neakivaizdziai ir as ji pilnai palaikau. tegul uzsitikrina ateiti, o as bet per ta laika ir kalba patobulinsiu ir vaikuti paauginsiu ir tada ieskosiuosi darbo pagal savo specialybe.

    wiktoriuke