• 11ats.

    Mamytės, kaip manote, ar būtų gerai, jei per savo mažiaus krikštynas kaip padėką krikšto tėveliams su užrašu "čia mano krikšto mamytė/tėvelis" ir vaikučio nuotraukyte dovanočiau maudymosi kostiumėlius ar apatinį trikotažą. Užrašai ant marškinėlių man truputį nusibodę. Kokia jūsų nuomonė? Ką jūs dovanotumėte??

    virginaKrikštynosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    na tikrai originalu,tik gal kazkaip ant marskineliu patogiau,o ant apatinio trikotazo kriksto teciui,kur foto desi?:)))kazkaip tokios vietos..hmm...:)) galima ant kepuraiciu,puodeliu,dabar daro ivairiausius dalykelius su vaikucio foto,idomu butu tarkim padovanoti kalendoriu kas menesi vis kita vaikucio foto ir koks uzrasas,padekos..

    sandritute

  2. 2

    aš ir nenorėčiau gaut tokios dovanytės,man tai dar nieko bet vyrui,kažkaip ta nuotraukytė nei prieky nei ant užpakalio nesinorėtų kad nešiotų.. aš daryčiau diplomo atestato formytės..ar ant virtuvinių žiūrstų,seilinukų,ant vaikiškų buteliukų su sosėm..

    tuti

  3. 2

    na tikrai gana puiki dovana,,ir tokia reta sakyciau

    nade

  4. 2

    čia jau kaip kam patinka - aš asmeniškai tai nenorėčiau gauti tokios dovanos - nei ją dėvėsi, nei pasidėjus laikysi - juk apatiniai visgi :))) gal ką nors kitą - tik ne apatinius- galima taip papuošti - užrašų knygelę, kokį nors originalų paveikslėlio montažą ar pan.

    Ineta_

  5. 2

    Na ant apatiniu ir as nedeciau,darem mes su marskineliais si varianta,labai kumams patiko ir kas met pasveikinti kriksto dukros ateina jais uzsideje :)

    pavasarinuke

  6. 2

    Man si mintis labai patinka,originali dovana.

    Ermita

  7. 1

    Manau, labai puiki dovana . Mes per krikstynas kriksto teciui dovanojom taupykle su maziaus foto, o kriksto mamytei - meskiuka su nuotraukyte.

    Indruke

  8. 1

    mes dovanojom a4 formato padarytus 10 isakymu krikstateviam, su vaiko nuotrauka ,montazas buvo padarytas,
    o tavo sugalvota dovana tikrai tinkama dovanoti kriksto tevam

    Milana69

  9. 1

    Krikstynos - tai kaip ir su religija susijusi svente, gal santuriau reiketu, ne ant apatinio trikotazo.

    Anonimas

  10. 1

    manau tikrai galima. orginali dovana

    vestina