Atsakymai

  1. 7

    man anyta kaip antra mama, tiek mamos tiek anytos ne visus patarimus priimu, bet isklausyt isklausau visada, nes jas gerbiu ir myliu:)

    erika1984

  2. 6

    o Jetus kaip baisu klausyti kaip imbiere piktai nusiteikusi pries anyta, gaila kad taip yra :( as neipatingai daznai bendrauju su savo anyta, ne didziausia meile tarp musu, bet ir neapykantos nejauciu, visgi mano vyro mama ir as ja gerbiu uz tai:) ji pati uzauginusi 5 vaikucius tai jos patarimai kartais tikrai vertingi buna ir jei man priimtina tai ju paisau...o kartais jei matau kad man nepriimtina ka ji sako tai pasiklausau bet darau taip kaip man atrodo geriau :) visgi laikai keiciasi ir taip kaip buvo pas senesnius zmones dabar jau yra kitaip.

    Pearl

  3. 5

    Neklausau. Tyliai išklausau, o darau savaip. Kartais net tyčia kitaip norisi daryti, atvirkščiai negu pataria.

    Jorkaile

  4. 5

    Nei klausau jos patarimu, nei bendrauju. Jau geriau svetimo zmogaus patarimu klausyciau, negu jos....Visiskai nesutariu, nebendrauju, jei gaunasi taip kad tenka bendrai kur buti, nuo tos slykstynes net apsivemt galiu...

    Imbiere

  5. 4

    s ir gerai sutariu,buvo siokiu tokiu nesklandumu kai gime vaikas,bande labai mokyti,kaip auginti,ka duoti,zodziu labai norejo kistis i musu gyvenima,bet buvo pasakyta graziai,kad nesikiskit,kaip uziauginsim,taip turesim,tai apsiramino,pasako kartais savo nuomone,bet ne visada klausau.Zodziu nei drauges,nei prieses mes,butu geresne ji man,jei gyventumem per didesni atstuma :)

    pavasarinuke

  6. 4
  7. 4

    as sutariu gerai su savo anyta, kadangi mus skiria atstumas, as isklausau jos patarimus, o ar vykdau priklauso ar man jie priimtini.

    wiktoriuke

  8. 3

    Imbiere as su tavim is dalies sutinku ,nes mano anyta tai velnio nesta ir pamesta neklausau jos patarimu ir mazai bendrauju.

    Ermita

  9. 3

    nejaugi jau tokios baisios tos jūsu anytos,maniškė l.gera ir patarimus gerus duoda ir bendraujam kasdien ir juokaujam.N

    xxxxx

  10. 3

    yra tokia liaudies daina: ''motules klausau, o savo darau'', tai labai tinka ir apie anytas. Jei norite buti gera martele, tai privalot mandagiai isklausyti arba mandagiai pasigincyti, tik jokiu budu nekelkit balso, nes liksite negere visiems laikams. Mano anyta taip pat patarineja, perka kas man nepatinka, bet as stengiuosi nepriestarauti, nes ji bus neivertinta ir liūdės labai. O gal ir mes tokios busim pasenę?

    vinipukas