• 12ats.

    Pienliges gydymas ...

    ITariu kad man pienlige,visi pozymiai yra tik nera perstejimo ,papasakojau ginekologei,ji manes net neapziurejo ,nieko neisrase gydymui tepatare nesioti medvilninius apatinius,ir nedeveti iklotu..Kaip manot jei naudociau zvakutes ar kitas priemones nuo pienliges ,ar nepakenktu,man 6 men nestumo?

    gerimantaMotinystė (nėštumas, gimdymas)ĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Oi geriau nenaudok,tikrai paklausyk savo gines,nenesiok iklotu,devek medvilnines kelnaites,dar paplauk tarpviete su ramuneliu nuoviru kas vakara,ji dezinfekuoja ir gydo,pasalins perstejima.

    pavasarinuke

  2. 2

    Galima su soda dažnus apsiplovimus daryt pakaitom su kalio permanganatu (margancovke).

    Jorkaile

  3. 1

    Kodel itari kad pielige?jai nera jokiu pozymiu?Gal uztektu pagerti medetku arbatos,padeda naturalus jogurtas,uztepk ant iklotuko.
    Manau, vistik nestumo metu reiketu gydytojos patarimo,jai ji taves net neziurejo,keisk kol nevelu...tam tu turi teise(jai turi nors maziausia galimybe),nes nestumo metu, ypac pirmo turetu turetu gydytoja atsakyti i visus klausimus,ir padeti nes pienlige padzioje lengvai gydoma,bet veliau gali pereiti i sunku gimdos uzdegima,gydyti reikia,tu gi laukiesi,sekmes.

    Asteja

  4. 1

    As pries nestuma daznai sirgdavau pienlige, kokiu tik priemoniu nesiemiau ir zvakuciu nenaudojau, nepadejo niekas, nuejau pasikonsultuti pas kita ginekologe, ji man israse Macmiror zvakuciu ir atsimenu dar tada man ji pabreze, kad jos tinka ipatingai nescioms moterims, po kurso zvakuciu pienlige iki pastojimo neatsinaujino,nestumo metu buvo prasidejus pienlige, bet as nieko nelaukiau nedariau jokiu apsiplovimu, net gi nepasitarus su gydytoja nusipirkau vel tu zvakuciu, jau po dvieju dienu man viskas tvarkoj buvo, tai net visu nsunaudojau ir pfu pfu pfu vaikui greit metai bus, mane si bjauri liga neaplanko:) zvakutes parduoda be recepto, jos 8 dienas reikia detis, kaina apie 40lt, sekmes:)

    vaida1983

  5. 1

    pabandyk pasidaryti kalio permanganato silpna tirpala irgi padeda arba ramuneliu nuoviru skalautis, bet su jom tinka kai tik buna pienliges pradzia.

    Benikiux

  6. 1

    Geriausia aisku kad gydytoja patartu ka naudot. Bet jei jau ji nieko neisrase tai siulau vaistinej paklaust kokiu zvakuciu. Nes pienlige gydyti butina, ypac nestumo metu.
    Taciau vien tik apsiplovimu nepakanka. Aiksu visas kompleksas - zvakutes, apsiplovimai, medvilnines kelnaites - idealus variantas. Be to - man gine patare po gydymo naudoti gerasias maksties bakterijas, kitais pienliges bakterijas isnaikini, taciau kartu pasinaikina ir gerosios. Todel tam kad ji vel neatsinaujintu reikia paskleisti geruju bakteriju, kurios saugos profilaktiskai. Visa tai tikrai nepakenks vaisiui.

    ievindra

  7. 1

    sodos tirpaliuka paciai reikia pasigaminti. Valgomaja soda istirpink puodelyje ar voneleje ir apsiprausk, as i puodeli vandens pildavau nediduka sauksta sodos, zvakutes, plius soda ir pienliges nebera:)

    barskute

  8. 1

    jei eisi nescia, tikrai nepakenks lomexin zvakutes, jos labai veiksmingos, o gydytis yra butina. siaip sau nepraeis, o jei ir praeitu negydant tai neuz ilgo vel atsirastu pienlige

    Mila

  9. 1

    nestumo metu keleta kartu naudojau lomeksin zvakutes kudikeliui nepakenke tik pirkau silpnesnes pakuoteje trys vnt. yra po viena tai jos l.stiprios. Taip pat man padedavo apsiprausimas su sodos tirpaliuku. Tfu,tfu jau metai po gimdymo ir neatsinaujino pienlige o iki gimdymo ir nestumo metu labai daznai atsinaujindavo. Pamirsau pamineti kad ir vyras taip pat turi gydytis yra lomeksin tepaliukas.

    barskute

  10. 0

    Patariu ieškoti priežasties, iš kur atsirado kažkoks uždegimukas. Bandykit pakeisti tualetinį popierių, kurį dabar naudojat ar įklotėlius nusipirkt kitus. Neskubėkit su visokiom žvakutėm, kam ta rizika- vienai nieko, o kitai kažin. Apsiplovimai medetkom, ramunėlėm, sodos silpnu tirpalu gerai, šarminiu tualetiniu muilu- ne. Jei nepraeis, rašykit žinutę- parekomenduosiu dar kai ką.

    kurkuma