• 9ats.

    gal kas galit imesti straipsni apie tai, kad nuskriaus jau esamas mamas?

    ar tikrai nuskriaus jau esamas mamas? ar 10 proc. sumazes visiems ar tik tiems, kas po liepos 1 iseina i atostogas? gal kas nuoroda imestumet, kur tiksliai butu parasyta?

    ElevinaEkonomikaĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na kiek as supratau is visos sitos makalynes tai - ismokos keisis tiems tevams kuriu kudikiai gims 2011 liepos 1d. ir veliau. o kitiems liks taip pat kaip buvo tada kai jie isejo vaiko auginimo atostogu. tie kurie spejo iseit anksciau gauna 100% ir 85%. veliau isejusieji, jau po pirmo sumazinimo gaus 90% ir 75%. pvz mano vaiko auginimo atostogos prasideda nuo birzelio 16d. ir sodroj man sake, kad as jau gausiu 90%.

    Meskeriotoja

  2. 2

    Ko gi cia nesuprasti, siandien gavome uz birzeli. rugpjuti ismokes uz liepa jau sumazinta ismoka. Ta prasme priskaiciuojama 10 % maziau nuo liepos o ne mokama.

    Svetusia

  3. 2

    cia yra truputi informacijos kad visoms mamytems galioja cia ..http://www.lrprezidentas.lt/?q=lt/node/179

    ikmeskute

  4. 1

    vistiek nieko nesuprantu..........

    Jorkaile

  5. 1

    tai vienos nuorodoj yra info sena - 2009m birzelio men ir nuo tada jau sumazino 10proc., as pradejau gauti mazesne, nei kad priklausytu, tai tas ten ir parasyta. o sodros puslapyje rasoma, kad nuo liepos sumazina, bet neraso, kad visiems, o tiems, kurie nuo tada igija teise i ta pasalpa.

    Elevina

  6. 1

    bet, kad ne visoms, nors ir as taip galvojau, bet va siandien gavau tiek pat kiek ir anksciau.

    romantike

  7. 1

    http://www.sodra.lt/index.php?cid=329 tik nuo liepos 1 d.

    Aurvile

  8. 0

    tau tiksliai atsake Svetusia ir meskeriotoja,tiksliau nebuna...:))

    geramama

  9. 0

    o as manau, kad nesumazins. ta nuoroda, kur pirma mamyte imete yra metu senumo, jau buvo numazinta 10proc., o db nenumazins tom, kurios jau gauna. jei klystu, ka gi, bet visgi manau, kad sekanti menesi gausiu tiek pat, kiek ir si.

    Elevina