• 4ats.

    Vaiko auginimo atostogos-keiciantis imones pavadinimui?

    Sveikutes mamytes .Teko sendien siektiek sunerimti.Mat musu imone kurioja dirbau iki dekreto- pakeite pavadinima.Bendradarbes turejo rasyti pareiskimus kad iseina is buvusios imones ,ir pradeda dirbti jau naujoje imoneja, kaip nauju pavad.Gaunasi kad is vienos im isejo ir kita dien perejo i kita im.O kadangi as dabar vaiko auginimo atostogose tai manes nieks neinformavo kad ten tokia kaita buvo.Tai gal as automatiskai perkeliama i kita imon,juk cia ne bankrotas kad naikintu tavo vieta darbe-ar isbrauktu is sarasu.Kaip jus manot?Nes pati tai tikrai pasimeciau del to .

    FaustaDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na kad pačiai būtu ramiau gali pasiklausti pačių įmonės viršininku, o šiaip pritariu svetusiai

    xxxxx

  2. 1

    pas mane buvo tokia pati situacija. Kai auginau pirma vaikeli firma pakeite pavadinima. O paskui labai greitai pastojau su kitu ir tarp vaiku neteko dirbti, tai i dekreta su antru vaiku isejau jau is tos firmos nauju pavadinimu :) Man nereikejo rasyti jokiu prasymu, jie patys sutvarke, manau, kad pas tave irgi viskas susitvarkys automatiskai.

    mamyčiukas

  3. 1

    man atrodo nera ko nerimauti. Automatiskai niekas taves negali perkelti, kol tu atostogauji taves nei atleisti nei perkelti negali. Baigsis atostogos tada ir gales tau siulyti pereiti i kita imone.

    Svetusia

  4. 0

    jei likvidavo įmonę, tai likvidavo ir darbo vietą.

    vinipukas