Atsakymai

  1. 5

    Girdejau, kad vaikams isvis negalima buti net lauke per karstas dienas

    ikmeskute

  2. 4

    Kadangi mes ilgai miegam,tai kol issiritam is lovos ir papusryciaujam ateina ir 11val.,tai i laukeli po 13val vis viena tenka islysti,buname kokiam pavesiuke apie valanda,na o paskui dar einam po pietu miegelio pavakaryje,kokia 6-7val na tada bunam ir iki 3val.

    pavasarinuke

  3. 4

    ryte nuo 9iki 10val pabunam, kol neuzkaito, o vakare su teciu keliauja i lauka apie 19val tada pabuna dar pora valandeliu:)

    erika1984

  4. 4

    mes iseinam ryte kokiai valandelei ar dviems pamiegoti pavesyje ir paskui po pietu gerokai apie kokia 16val. irgi pavesy slepiames. tada jau pabunam tiek kiek maziukas miega, o jei nemiega tai iki vakarinio valgymo.

    Meskeriotoja

  5. 3

    mes kelaimes 5-6 tai jau 7 einam prie juros, pasedim palapinike pasisitate, vandenyje pasitukslenam, o jau 11 i namus, tada valgom, meigam, tada darom valgyt su vyresniuoju tada abu einam miegot tada mazius atsikelia tai jeigu mociute isveza laukant tai vaziuoja, jei ne tai sedim kol vyresnysis atsikelia tada jau kol vakare isienamt tai buna net 15-16val.. tada pajuriu po parka pavaikstom iki jau vakarienes ir meigucio..

    vejune

  6. 3

    na dazniausiai tai vakare kai pravesta oras koki pora valandeliu :)

    gintarevaldas

  7. 3

    per tokius karscius iseinam i lauka tik vakarais 2-3 valandoms...

    romantike

  8. 3

    vedu laukan tik po 18 val, kai jau lauke kiek gaiviau ima darytis, būnam iki 22 val. Vaikiukas atsigauna, linksmesnis tampa ir valgo tada su apetitu.

    bum

  9. 3
  10. 3

    Čia ir nuo mažylio amžiaus priklauso. Mes lauke visą dieną beveik, mat senelių kiemas didelis, medžių daug, pavėsių, prūdas ir baseinas kieme, hamakas... Taigi veikti turim ką, čia tik mamai energijos reikia. Tai tas lauke buvimas priklauso nuo to lauko supratimo. Apie dešimtą ryto maniškis miega valandėlę ir miega kelioninėj lovytėj po obelim, nes lauke dar vėjukas būna papučia, o kambariuos tvanku. Šiaip esu skaičiusi, kad saulė pavojingiausia nuo dešimtos iki trečios valandos

    labirinta