• 8ats.

    Mamytes, turiu klausima ar tie sokliukai nepavojingi vaikams kurie kabinami tarpduryje?

    Noreciau isigyti sokliuka apsiziurejau kelis sokliukus kurie kabinami tik tarp duru ir man atrodo, kad pavojinga parpduri kabinti juk po kojom kudikiui slenkstis atsiremdamas su kojytem gali issinarinti ar dar kaip susizalot kaip jus manot ?Ar turejot isigijusios?kaskaip man atrodo ne saugus vaikui ?

    ikmeskuteMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    nemanau kad būtu jie pavojingi,svarbu tinkamai pakabinti

    xxxxx

  2. 3

    Turim ji mes,(tik labai ja greitai isaugom),tikrai mums jis praverte,o del saugumo,pasikabina jis gana stipriai,o kad kojyciu ne uzsigautu,tai gali pakabinti truputi auksciau,o veliau nuleisi.

    Asteja

  3. 3

    mano abiem vaikams patiko ir dabar naudoju mazajam pakabinau, bet ir vyresnelis dar praso ikisamas..

    vejune

  4. 2

    naa mes sokliuka turejome,bet ne toki..turejome panasu i vaikstyne-batuta,,,isideda vaikas ir gali sokineti ir sukinetis jame

    nade

  5. 2

    Mes perdarėm patį pakabinimo mechanizmą, tiesiog nuėmėm tą visą pritvirtinimo dalį, pririšom virvės apie metrą ir pakabinom ant kablio lubose. Dabar yra pilna vietos šokinėti, suktis. Bet, aš manau, pavėlavau aš su tuo šokliuku. Nebenori mano dičkis jame būti, nors yra ir šviesų ir muzikų, nori judėti iš vietos, liesti daiktus... Su tuo šviesų ir muzikų mechanizmu atskirai žaidžia dar kartais, o į patį šokliuką verkdamas. Tiek, kad jame jis saugus ir kartais, nors ir nenori į jį, užsižaidžia

    labirinta

  6. 2

    Mes turejom,ir jis mums labai puikiai pasitarnavo,vaikas kaip sakoma nuejo nuo ranku,o siaip jie nera pavojingi,mes taip pat kabinobe ant duru staktos ir po kojytemis buvo slenkstis,paprasciausiai dedavau basutes ar kedukus,kad nekauksteltu plika kojyte i stakta:)

    Anonimas

  7. 1

    kiek girdejau kad nepavojingi

    kazenka

  8. 1

    Nemanau,kad sokliukai yra pavojingi. Patraukit netoli esancius daiktus - sumazinsit pavoju.

    Linute39