• 16ats.

    odos bukle po gimdymo?

    kokia jusu veido bukle tapo po gimdymo? gal yra mamyciu kurias pries pastojima vargino spuogiukai per nestuma buvo isnyke o kaip dbr po gimdymo? labai idomu. mane iki pastojant vargino spuogiukai iki dabar dziaugiuos nei vieno nera kazin ar taip jau ir liks ar kai baigsiu maityt vel atsiras

    penktadieneGrožis ir stiliusĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    man jau 30 :) ir iki nestumo ju netruko :) pastojus buvo isnyke ,po gymdymo iki 5 men irgi dziaugiausi kad susitvarke pagaliau :) bet pasirodo kad ne vel je yra :( ir kaas tik nedariau . tai va nors daugumai po gymdymo pasikeicia i gera puse visam laikui :)

    dominika

  2. 2

    kiekvienai buna individualiai,man spuogiukai negrizo

    okse0711

  3. 2

    mane prieš nėštuma taip pat kankino spuogai,nėštumo metu jie dingo,dabar jau beveik 3mėn.po gimdymo .o spuogai išdyksta nebent jei žiaurei susinervinu.Taip yra sakoma kuo daugiau nervinsis tuo daugiau spuogai dygs

    xxxxx

  4. 2

    spuogai, o ypač jau gerokai po 20 metų, rodo, kad organizmas yra teršiamas iš vidaus. Pirmiausia turi gerai dirbti virškinimo sistema, jei kieti viduriai- visą gyvenimą kankins spuogai. Norit neturėti odos problemų, džiaugtis sveika oda (kuri mūsų nenori?), tvarkykit vidų.

    kurkuma

  5. 2

    as niekuomet neturejau spuogu nei paauglysteje nei veliau, o vat nestumo metu mano oda nekokia buvo, berdavo smakra, vaiksciojau pas kosmetologe siek tiek apmazedavo ir vel, o kuomet pagimdziau vel viskas susitvarke,oda svyti.

    barskute

  6. 2

    Po gimdymo oda pasikeicia ir visko gali buti,kad jau spuogu nebeatsiras

    mamka

  7. 2

    man iki gimdymo jau nuo paauglystes nuolat atsirasdavo spuogeliu,ko tik neisbandziau,uztat per nestuma oda tiesiog svytejo,nei menkiausio spuogelio neturejau:) jie "sugrizo" praejus mazdaug pusmeciui po gimdymo,dabar vel vis atsiranda ju..nors maziau negu anksciau bet visiskai neisnyko:((

    sandritute

  8. 1

    mano tai labai pagrazejo. visi pazistami pastebejo.sako tavo veidas pasidare svytintis. labai dziaugiuosi....

    monax

  9. 1

    MATERN PROGRAM Kūno odos priežiūros kremas po gimdymo 200 ml



    Odos būklė po gimdymo kelia daug rūpesčių moterims. Po 9-ių nėštumo mėnesių oda išsitampė ir prarado elastingumą. Labai svarbu po gimdymo tęsti odos maitinimą ir drėkinimą.

    Naudojimas: naudokite ryte ir vakare, švelniais sukamaisiais judesiais masažuokite problemines vietas (šlaunis, pilviuką, sėdmenis ir kitas vietas). Naudokite apie metus po vaiko gimdymo*.

    Rekomendacijos: * saugokite, kad produktas nepatektų kūdikiui į burną kol maitinate. Nenaudokite ant sudirgusios odos, atvirų žaizdų, veido odos bei ašarinių liaukų. Saugokitės, kad produktas nepatektų į burną. Venkite kontakto su akimis. Laikykite vaikams neprieinamoje vietoje.

    Kokybės garantija: šis produktas yra kruopščiai patikrintas mokslininkų, (dermatologų ir biologų). Kruopšti gamybos kontrolė garantuoja produkto kokybę ir odos toleranciją.

    VIKIUUUUKAS

  10. 1