• 23ats.

    Patarkite del nestumo simptomu?

    Sveikos, esu naujoke, bet tikiuos vistiek pagelbesit man:)
    Su vyru bandome susilaukti vaikelio, sis menuo pirmas kaip bandom (nuo birzelio 29 d). Mylejomes kazkur kas antra diena... dabar kazkur pries gera savaite padidejo krutine...niekad man nei pries menesnes ji nepabringdavo, neskaudedavo...o dabar tokia tikrai papilnejus vos vos i liemenele betelpu savo :D kokia savaite laiko maudzia pilvo apacia kaip pries menesines, liepos 15 d is ryto buvo kraujo, bet tokio skaidraus (niekad tokio per menesines nebuvdavo..ir siaip per anskti dar butu joms), ir daugiau nieko...nei netepe nic nieko...siandien liepos 19 d vel kraujas...toks pats skaidrus tik jo daugiau...ir atrodo, kad gal menesines (bet siap tomis dienomis pradzioj tik tepliodavo..ir siaip ne taip budavo). Mano tos dienos lb nereguliarios...tai manyciau kad jos turetu buti dar veliau, kokia liepos 24 d...o yra jau dbr. Tai nezinau net ka ir galvoti, dariausi pries pora dienu NT, bet neigiamas. Bet jei ne nestumas tai iskur ta krutine tokia? Kad karsciai tokie? Bet neskaudetu.... Gal siaip kas gali but blogai? Gal kam panasiai buvo?
    Aciu uz patarumus:)

    almantelNėštumo požymiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Geriausiai i visus tavo klausymus atsakys tavo ginekologe o ne mamytes ,mes gi neturime daktares issilavinimo ir tik galime speliot ir lygint man taip ir buvo tai gal tu laukies,kitai gal ir taip buvo bet ji nesilauke...cia tik speliones.

    Ermita

  2. 3

    manau kad galėjai ir pastoti,tačiau tos nereguliarios mėnesinės viska keičia.Mat nevisiems krūtine ir teskauda kitoms pradeda skaudėti vėliau kitom visai neskauda,ogeriausia nueiti pas ginekologe pasakys kas yra ištikro ir dar gali pasitarti dėl norimo vaikelio kažkaip ten apskaičiuoja vaisingas dienas.SĖKMĖS

    xxxxx

  3. 2

    Nu va, netycia internete radau toki pasisakyma: "Kraujavimas implantacijos metu: Kai kurios moterys nežymiai kraujuoja apie 11 – 12 dienų po pastojimo". Tai ir nusprendziau, kad ir man 19d cia del to ir buvo to kraujo, nu ir snd jau nebeistveriau ir pasidariau dar viena NT, nu ir ka Jus manot, iskart pasirode II :)) (viena ciut sveisesne, bet abi aiskiai matomos)! Neapsakomai su vyru dziaugiames:) Beje, prie to pacio paklausiu, siaip turetu tada buti kazkur 2savaites nestumo, taip? Ir kaip su pratau, anskciau kaip 5-6 savaiciu neverta eit pas daktare, ji nieko kaip ir nematys...taip? Nu teks tada po 2-3savaiciu uzsiregistruoti tik:) Tikiuosi nepabegs tas mano zirniukas:)

    almantel

  4. 1

    Siaip pirma menesi ta vadinama 2 juostele testo laaaabai mazai matoma =]]

    Westa

  5. 1

    Ai dar beje, jau kokius 3-4 rytus vos atsikelus labai labai noriu valgyt, atrodo soku is lovos ir ne tai, kad pirmoj eilei eiciau atsiprausti, o i virtuve, ka nors suvalgyt :) nes kitaip atrodo neistversiu:)

    almantel

  6. 1

    Nu zinokit, manau, kad visdelto esu nescia...arba man kazkas negerai, kaip jau minejau vakar (19d) ryte buvo kraujo, o isidienojus ir vakare vos vos rudai tepliojo...siandien visiskai nieko...svaru grazu :D tai tikrai keistai...nera niekad taip buve. Nu palauksiu kokia savaite ir tada bandysiu dar syski darytis ta easy cup NT...gal jau parodys kad ne viena esu:)
    P.S. Aciu visoms uz patarimus ir pasisakymus:)

    almantel

  7. 1

    Nu taip, bet, kad per tuos karcius as nelebai tam lauke tebunu, dirbu arba siaip kokie reikalai, tai is namu i masina, is masinos iki darbo, tiek ten tiek ten atrodo temperatura normali palaikoma:) Tai negalejau niekur ne perkaisti (dar pleze kone net neteko pabuvot :D )... Nu lauksiu rytojaus, ziuresiu kaip su tuo kraujus bus...jei ir toliau kazkas neaiskaus bus, eisiu pas daktaru, nors siaip neseniai buvau, pries pora savaiciu, gal pus antros, tyrimus dariausi, viskas kuo puikiausiai :) tai sakau jei ne nestumas tai is oro krutine padidejo (ko niekad nera buvo) ir tie visi kiti negalavimai...

    almantel

  8. 1

    Per tuos karscius savijauta gali buti ivairi, pagal ja nestumo nelabai nustatysi. Siaip man pirmas testukas irgi buvo neigiamas, o po savaites jau teigiamas. Dabar vaikstau su diiideliu pilvuku:) Butinai dar pratestuok. Tik tas kraujas...manau, reiketu pas gydytoja apsilankyti.

    Anonimas

  9. 1

    Jokiu KT nevartoju jau kokius 2metus, ir tai tevartojau takart tik pleistra ir tai 5-6menesius.
    Jauciu kitos iseities ir nebelieka kaip tik laukti ir dar syki veliau testa meginti pasidaryti:)
    O dar siomis dienomis daznai ismusa toks karstis, nei is sio nei is to (atrodo taip temepratura normali) ir buna toks silpnumas...tai normalu?

    almantel

  10. 1

    o gal tu vartojai KT? jei taip - tai gali būti nuo tablečių - valosi organizmas ir pan - pasieškok paieškoje - tikrai yra visko prirašyta šia tema. o jei nevartojai - tai manau, kad gali būti nėščia - po poros dienų pasidaryk dar vieną testą

    Ineta_