• 11ats.

    Pietu miegas. Beveik 2 m. vaikas nebenori eiti pietu miego, ar susiduriate su tokia problema ir kaip ja sprendziat?

    Mano panele, kuriai beveik 1.11 m. nebenori eiti pietu miegelio miegoti, ir pykomes ir graziuoju, nu niekaip, ar cia karsciai kalti, ar toks metas, kai nebenori gulti pietuku?Kaip jusu mazyliai eina pietu miegelio, vargstat kol paguldot ar ne, o gal jei nenori, tai ir neverciat ilsetis?

    pavasarinuke1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na mums ir seniau problemu nebuvo,o dabar kelinta diena,sau uzejo ir nebemiega,ir piktuoju ir geruoju bandziau,nu nemiega,o prievarta versti vaiko ir nesinori,sakau gal kai karsciai baigsis,tai ir miegelis grys :)

    pavasarinuke

  2. 3

    Maniskei 1,9men. ir buna kai nenori bet as ja vistiek paguldau i lovyte ir ji bevergdama visad uzmiega. berniukui 3metai,bet ir miega pietukus ,na ir isimciu buna kai nenori ir neverti.

    Ermita

  3. 2

    būna dienelių , kada nenori miegučio, todėl per prievartą nemigdau, žinau vaikų kurie tokio amžiaus visai nemiega, bet naktį išmiega ilgai, mūsų vaikas per karščius miega nuogas apie 4h. Karštis neturi jam įtakos nemiegojimui.

    vinipukas

  4. 2

    buvo tarpas kai manoji irgi sunkiai uzmigdavo, tai buvau pripratusi prie muzikos uzmigdyti. o dabar tai greitai ziuredama televizoriu uzmiega

    vestina

  5. 2

    apie metus ir musu dukra oziuodavosi nenoredavo miegelio,na ir kelias dienas vaiko necypinau nenori nemiegok:)dabar 4.5 metu eina miegoti visada:)tiesiog leisk kokia diena dvi nemiegoti paskui vel bandyk migdyti:)

    dzionike

  6. 2

    mum 2metai, bet pietu pats nori eiti, reguliarei dedu apie 1-2val dienos,ismiega po 3-4 val,ryte keliasi apie 8-9val eina nakciai 11val

    Milana69

  7. 2

    mano vyriokui 2metai ir 1 menesiukas, tai kiekviena diena mielai miega pietu miegelio, kartais dar miega net du kartus diena :)

    julyte

  8. 2

    Mano suneliui 2.1m tai dar eina pietu miego, kartais net pats papraso. O jei nepamiega tai vakare buna isterija, irzlus buna. Seip visko buvo kol pripratinom, kad eitu tuo paciu metu miegoti. Kartais tekdavo prievarta paguldyti :)

    ZivileN

  9. 1

    Maniskis 18 menesiu kartais neuzmiega pietu,neverciu,tada nakti ismiega apie 12 valandu

    ruta26

  10. 1

    Mano suneliui 1.9 m, tai visada eina su malonumu miegoti, jam to reikia :) Kartaisnet pats papraso, kad jau einam miegucio :)

    Indruke