• 18ats.

    Ar duodate savo leliukams tokiomis karstomis dienomis vandenuko ar arbatytes?

    Mano suneliuj beveik 2menesiukai,jam pucia pilvuka kartais,ar galiu duoti arbateles? (pati maitinu)

    JovitukeVaikasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    TAIP DUODU ARBATYTĖS

    xxxxx

  2. 2

    As savo mazei kai ji buvo tokio amziaus duodavau pankoliu arbateles tarp MP jei pusdavo pilveli,duodavau ir paprasto virinto vandenuko,esu giedejusi,kad reiktu duoti pasaldinto cukriuku,bet as taip nebandziau,vis gi cukrus nelabai gerai yra.

    pavasarinuke

  3. 2

    duodu arbateles..zinoma jog gali duoti arbateles..tinka pankoliu arbata puciant pilvuka

    nade

  4. 2

    2men kudykeliui ,kai pati maitini tikrai nereikia jokiu arbateliu. mamos piena didziausia dali sudaro vanduo. na, jei ypac karsta, tai gali siek tiek vandenuko virinto. as vandenuka pradejau duoti nuo 5men. dabar mums 6men.iki tol tik pienuka gere. nuo pilvuko putimo espumizan, o jei nerimsta vistiek, tai dar gali ir viburcol zvakuciu, jos vaistazolines.

    alldead

  5. 2

    mano manymu kad tavo mazyliui bus geriausia, kad dazniau duotum jam kruti-juk jis ir atsigeria ir pavalgo zisdamas kruti :)

    julyte

  6. 1

    Tikrai gali duoti, net jei ir pati maitini, ypac per tokius karscius.

    Indruke

  7. 1

    mes tokiomis dienomis tik pienuka geriam, tik daug dazniau

    Ausrute

  8. 1

    Man daktare net rekomendavo karstomis dienomis duot kmynu arbatele ji dar ir mazina pilvo putima,geriau tokiam maziukui duok arbatele,bet ne vandenuka

    mamka

  9. 1

    tokiam maziukui as nedaviau arbateliu,nes pilnai pakako kruties(ir atsigerimui ir pavalgymui),dabar kai mano vaikutis vyresnis truputi tarp maitinimo duodu,bet ir tai pagrindinis valgis liko pienukas.ziurek kaip tau paciai sirdis liepia,nes vienos mamytes duoda papildomu skysciu o kitos ne.

    Pearl

  10. 1

    Mano mergytei ir pute viduriukus pirmus men. Maitinau pati, ir daviau truputi (kokius 5-10ml) nestiprios pankoliu arbatos pries maitindama. Patare gydytoja ir sesele. Mums padejo.

    tulpe