• 7ats.

    Ka daryti su akytem dukrytes? Jau 2 kartus per 5 men lasinau TOBREX (o jie gi stiprus). O ji man ir vel jau kelias dienas sako, kad popa akia :( pas mus vienoj pusej asaru latakas siauras, tai sunkiau asarytes nueina, buna pasikaupia. Bet vis paraudusios ir paraudusios akytes.. kuri laika akys grazios ir staiga vel paraudusios... Nesuprantu, kas jai daros, kaip jai padeti...

    linelaVaiko sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Reik latakus pamasazuot su prstukais. Pas maniske taipat budavo su akitem blogai pastoviai ,puliodavo vis. tai gyd pamokino kaip latakelius su pirstais ismasazuoti. O jai nepadeda tai reik kreiptis i gyd ir jie isvalo juos ten kazkaip .

    kristulele

  2. 3

    reikia operacijos jei latakas uzakes pazystamos suneliui ta pati beda buvo,tai padare operacija ir viskas tvarkoj dabar,sake kad labai skaudi operacija

    SAULYTEEEE

  3. 2

    Manau siuo klausimu reiketu kreiptis pas gydytoja, nes akytes tikrai rimtas dalykas. Kad paskui blogiau nebutu.

    Aurima

  4. 1

    mes praeita savaite gulejom ligoninej, pravale asaru latakeli, tai dabar labai gerai :) o tai vis papuliuodavo, tobrexo palasindavom, truputi pageredavo... bet laikinai... ir tik po ligonines pasitaise, dabar taip gera, tokios grazios akytes :)

    Ausrute

  5. 1

    O gydytoja nerekomendavo latakeliu valymo/zondavino?

    musė_maišė

  6. 1

    Mums gydytoja parodė, kur ir kaip masažuoti prie akytės. Tai aš dažnai pamasažuodavau ir praėjo. Dar kažką buvo išrašę lašinti. O prieš tai ašarojo ir traiškanojo. Gal tai ir ne tai, kas pas jus, bet mūsų patirtis tokia.

    elegancija

  7. 0

    o ka gydytoja pataria jums.

    rasa